Friday, February 21, 2014

Mak Rela Je Kene Sindir...Tak Kesah Pun...agagagaga

Assalamualaikumm

Lain macam je tajuk n3 kan ahahahaha....Cerita tentang kelas jahit whatsupp lagik kali ni...ahahahaha jangan marah ahhh...Cik sue dapat banyak jgak la komen kat peti komen ada dekat chating2 ada ahahaha...ramai jgak sindir makcik weh ahahaha...Belajar sampai pandai tuuu!!!!....kelas whatup?...agagagagag..xper la makcik tak kesah aihhh kowang nak sindir makcik..as long makcik tahu apa yang makcik tawarkar that all...aagagagaga...

Apa pun tenkiu bagi makcik sindiran tu semua..makcik mang suke..sebab itulah pembakar semangat utk makcik membuktikan apa yang makcik boleh buat agagaggaga ( macam dapat anugerah dah lagaknyer ..eksen mang tak habis lah )

Kelas ni makcik tawarkan pada yang betul2 berminat je..betul2 tak berkemampuan belajar secara face to face...contohnyer kepada ibu2 yang mempunyai ank OKU terlantar mcm cik sue ni ahhh..nak gi kelas susah nak tinggalkan ank oku kite kan?...nk bawak kang...takut menyusahkan org lain..takut orang lain tak belajo wak pola dah tapi duk belek anak kita ahahahaha..so orang2 macam kita aje lah yang faham kan?...sob sob sob....cik sue kenekan sedikit bayaran lah d mana sebagai bayaran cik sue ikut time korang blajo..kene lah bagi upah kan?...ahahaha namun masih dalam harga yang rendah dari kat luar sana....

Pada korang yang tak mampu belajar secara online pergi lah menuntut dgn cinggu secara face to face...korang nak ilmu kene lah korban sikit..nak menuntut kan adat lah tu agagagaga

ok pada yang sindir-sindir aii tu kan ...nk la jugak makcik eksen ....sedikit testimoni dari keizinan pelajar makcik...jom layan...



















Dah laaaa..takkan nak tunjuk semua..fengsang la makcik nak upload semua ..agagaga ok nak seribu daya..tak nak apa pun tak buleee..kan?..








9 comments:

ZUZU said...

Salam... sy pun belajar guna whatapps. Alhamdulillah sy dah boleh wat dress princess, blouse fishtail n palazo. Sy xde masa pegi kelas tu belajar guna whatapps.. amat mudah n senang. Jgn peduli apa org kata yg penting kita tau apa kita nak.

Anonymous said...

belajar dekat mana2 pun sama cs, yang penting kesungguhan, sy belajar dekat kelas, unutk 1 tahun 6 bulan Rm 850 huuh agak mahal unutk yuran sj tka masuk lain2 huhu

Mie Tiah said...

Kira ok la cik sue nk ajar secara personal. .ciksue fokus kt kita je..apa yg kita xtau ble tnya direct kt ciksue..2 pn ciksue dh bmurah ati wt tutorial bg free je kt kita..biar la kt dorg ciksue..

me.ronazil.ab said...

salam
gagah nye cikgu...
kalau cikgu kat sekolah yg direct face to face ngan students pon pening nak mengajor...tabik r cikgu

Linda Jalani said...

Macam mana nak join kelas whatsapp?

me... omey MJ said...

nk join gak kelas wasapp

Surtima Yusof said...

terpaksa gagah awak ehh ..kalau tak tak larat nk jawab soklan kat pm..kat sms..kat blog huuuu...kalau buat kelas xlist akk boleh xplaint secara detail..sampai paham...dan masa akk tak la habis bazir macm tu aje...sbb ada org saje suke nk tayer je...praktis tak mau..tanyer je dia tahu ekekekeke...sampai soklan yg d tayer tu mang menunjukkan dia tak buat praktikal dl pun sblm bertanyer...tak aci kan utk akk ehehehehe

Surtima Yusof said...

nak join kelas memola kot whatupp boleh cari cs atau whatupp pertanyaan ke no ni sahaja yer..

0127421894

kokmi said...

Hebatnya..macam nk join jugak je.
yg menyindir tu..meh nk bg polompang boyo..ha3