Thursday, February 6, 2014

Di Landa Maxi Dress

Assalamualaikumm

hehehehe..kelas jhtan dekat whatupp hari tu cs nak sorang je.dapat 4 pelajar plak dah agagaga..tak sampai hati plak CS...tak pe laa..amek je laa keempat empat nyer tu...litang pukang cs handle ahahaha...syukurr da selamat da semua....

Untuk kelas belajar menjahit dekat whatupp CS amek hari sabtu dan ahad sahaja je..ikut waktu pelajar selesa...ada yang tempah jam 2 pagi u....sampai subuh ahahaha sambung lagi plak siang hari tu..seb baik la cs ada hantu raya agagagaga ( ahhhh cepat la tu nk buat spekulasi agagaga )..org gurau je laaa...ahahahaha

Raya dah nak dekat kan?..belajar lah dari sekarang..melabur la utk mendapat ilmu jait ni..betul2 tak rugi...org yang tak nak amek peluang je yang rugi..pecaya lahh....kalau tak mampu dr segi kwangan ,boleh rujuk blog2 jahitan mcm blog cs..kene keje keras skit lah kan..tu pun org da kasik free tu agagagaga..kalau agak tak boleh..boleh beli pola..akk jual x mahal dik..rm30 per set per saiz...rm30 lau pandai smpan pola tu..sampai ke cucu leh pakai agagagaga...lau wak meniaga boleh jahit beratus baju dgn pola rm30 tu..aahhhh amek apa lg nak...dah kalau nk kreatif nk sedetail ilmu...boleh join kelas whatsupp..awak boleh belajar dekat awak selesa sana..xyah angkut brg jhtan sane sini..boleh jg ank sekali...ikut masa awak selesa..tdokan ank dulu ke agagaga..kempen besar-besaran nih agagagaga

ok utuk pakej belajar melalui whatupp boleh pilih pakej2 istimewa cs bagi ni ahh agagaga

pakej A ( rm250 )-belajar sampai faham utk skali tempahan

skop pelajaran
1.belajar mengukur
-ukur badan
-ukur baju cth
-ukuran ready made ( salinan ukrn ready made akn d beri )
tiga cara ukuran akn d ajar

2.Pola yg hendak pelajar pelajari ( sepsang baju krg wanita-pilihan krg biasa..krg psak gantung )
3.semua saiz bulan leher baju kurung akn d beri..anda cuma copy pendrive..print dan gunting sahaja..


pakej B ( rm250.00 belajar sampai faham utk sekali tempahan )
1.Semua no 1 pakej A
2.Asas pola
3.Pola Kurung Moden + 1 pola Kain pilihan pelajar
4.3 jenis pola kain pilihan pelajar antaranya ( kn bincang dl dgn pelajar yg ni )

Pakej C ( rm350.00 belajar sampai pandai utk sekali temphan )
1.semua no 1 dalam pakej A
2.Asas pola
3.Pola jubah biasa dan juabh moden
4.jubah princess cut biasa + gg buaya
5.jubah panel cut biasa + gg buaya

Pakej D ( rm350 utk sekali tempahan belajar sampai Faham )
1.semua no 1 pakej A
2.Asas pola
3.Pemplum + kain Pemplum atau kain pilihan
4.Maxi Skirt
5.Maxi Dress

Pakej E ( rm350.00 utk sekali tempahan dan belajar sampai pandai )
1.semua no 1 dalam pakej A
2.asas pola
3.tiga pola pilihan dr pakej2 d atas kecuali pakej A ( terkecuali )


Pakej F ( rm200 utk sekali tempahan belajar sampai dapat )
1.semua no 1 dalam pakej A
2.Asas pola
3.1 Pola yg pelajar mahu belajar -pilihan sendri
-sampinagn dalam ssutu jenis yg sesuai dlm pola yg d pelajari cth:-D...gg buaya,goget..kain meleret..bahu puff..lgn kembung loceng...sesuai dgn pola yg ign d pelajari



Harga ni cs beriakn untuk sebelum bulan April ..lepas bulan April cs terpaksa naikkan sebab cs nak jait tempahan raya lagi...acane naklayan whatupp kencang2...agagaga ..utk pakej sebelum april ni cs imitkan satu hari hanya ada dua pelajar sahaj..tak boleh lebih sebab cs nak ajar sampai paham..nnti nota kowang boleh save dekat pendrive dan print apa yg kowang belajo kat whatsupp dgn cs....jgn gisau sesi pembelajaran cs tak jadikan testimoni...itu adalah hak terpelihara pelajar cs...okeh...


untuk pertanyaan dan tempahan boleh sms/whatupp 0196450656       0127421894 boleh jugak pm di fb Surtima Yusof




ok jom layan hasil kerja keras tangan ciksue ni dulu agagaga..maxi dress...


1.Maxi Dress half lining...material cotton satin lining lace
remarks : saiz S...dress pakai 4 mtr AKA 3.5 kain bidang 60..lining 1.5 bidang 60










2.Maxi dress with Nursing 
remarks: saiz xl ..skirt maxi pakai lycra bidang 60 2.5 mtr ..badan atas denim lyra 1.5 ..nursing 0.5 mtr lycra 





3.Single Maxi Dress 
remarks : saia S material satin corak bidang 60 kain 4 mtr AKA 3.5 mtr









ok renung2 kan..cepat blajo jait dr skarang...tak rugi ....tatatattaa












4 comments:

dea said...

salam..cs..amek bape ye kalau temphn maxi cmni?

Bakal al-chemy said...

Ada pola x tuk maxi dress ni akak???lbh krg x mcm jubah empire cut??

Norzie said...

alaaa cantiknyaaaaa.... nak beli pola buleeee??? hekhekhek

ida afandi said...

Cantiknye yang single maxi dress tu...