KEDAI JAHIT


Menerima Tempahan Jahitan Secara Online 


Segala pertanyaan untuk tempahan jahitan 

fb : Surtima Yusof
sms dan whatsapp : 0127421894


Kadar Upah Dewase Perempuan

Baju kurung , Kurung pesak gantung ( rm35.00 )
Baju Kurung Moden dgn kain lipat batik / kipas belakang / Duyung biasa Rm 50
Baju kurung Moden Dgn kain pemplum / panel gg buaya RM60
Kebaya moden / kebaya berlaper rm60

Jubah Princess cut , Panel dgn gg buaya  RM60
Jubah moden biasa , jubah abaya biasa rm50

Maxi dress , empire cut , rm60

Blouse biasa rm20
Maxi skirt tiada zip rm20


Kadar Upah Dewase Lelaki

Baju Melayu cekak musang , leher teluk belanga rm90
Kemeja RM35
Jubah lengan biasa rm60
jubah lengan kaff rm70


Kadar Upah Kanak2.

Bergantung kepada umur dan fesyen.


Tempahan juga boleh di buat mengikut fesyen yang di kehendaki melalui rundingan terlebih dahulu.









12 comments:

bawang hitam said...

assalamualaikum
nak tanya. baju kurung melayu johor tu mcmana rupanya?

Cik Sue said...

wsalam...baju melayu kurung johor tu adalah baju melayu lelaki yang berleher seperti leher baju kurung perempuan tuh...leher teluk belanga

Anonymous said...

Salam kak su. Bila dh bleh buka tempahan??? hehe

Cik Sue said...

wsalam...sebenarnya istihar je tutp pun..tapi tgh lebat terima temapahan kot bawah tanah huuuu..nasibku..ok dah buka dah..nnti cik sue buka kat online ok..

mish nuryu said...

salam akak. teringin nk tengok contoh baju:
KURUNG PEMPLUM + KAIN FESYEN KEMBANG PAYUNG BIASA
KEMBANG DUYUNG HALF CUT
JUBAH BIASA
JUBAH PANEL/PRINCESS CUT /DRESS LABUH
berminat niee... hee :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Cik Sue said...

wsalama nuryu...awak pergi belah kanan bawah iklan nufnang..kanan ok..kat bawah tu ada lavel..pilih lavel " hasil kerja "...semua hasil jahaitan yg akk ter rajin snap ada kat situ...nk tgk yg lama2 tolong scroll sampai bawah dan klik "OLDERS POST "...:-D

ALIAS said...

cik su, untuk kurung peplum + kain kembang payung..berapa meter kain ye..jika saya pos kain next week, bila boleh siap..tq

Cik Sue said...

Alias..untk tempahan biasa cik sue dah ttp :-D..mnta maaf..tgh banyak tempahan terpaksa ttp sementara...utk tempahan raya tahun ini akn d ttp pada 1may...:-D

Nurul Rahman said...

assalamualaikum, saya nak minta nota untuk buat baju melayu leher johor boleh tak. amatlah berbesar hati kallau cik sue boleh tlg

Cik Sue said...

wsalam...nota baju melayu pdf dah ada dekat page nota jait..sila ke page tersebut dan dwload yer...leher pula boleh carik nota2 saya sediakan utk leher teluk belanga..atau leher krg johor...boleh d gabungkan...

nadiha azemi said...

assalamualaikum cik sue,saya nadiha dari putrajaya. macAM mana yer saya nak buat tempahan baju mengikut fesyen yang saya nak. ciksue boleh buat ke? maaf banyak bertanya.sebab kat cni sangat2 la susah mencari tukang jahit. harap ciksue dapat bantu saya. terima kasih.

rumah dijual di surabaya said...

terimakasih ya informasinya...