Saturday, September 28, 2013

Jiwee aku kacauuuu...sekali sekala den nk bertaman munger..kan?...

Assalamualaikumm

Tengah tak de mood..jait malas,memola lagik la malas...order pola menimbun..semua dah terbayar tu huuuu...baju?...ntah bile la waktu surut ( xbaikkan mngeluh )..tgh stress dengan ragam kastemer ni...nk makan tak lalu ( makan berpinggan pinggan padahalnyer )..nk tido aje manjang..mals semua ..malassss..xde mood....nak ngadu kat sape ntah...ngadu kat wall sdrik karang,segan dgn kastemer plak...ngadu kat sini karang..malu kat kowang plak..yg penting den tgh stress ni huuuu...( ngadu dgn yang Esa..opkos dah ngadu duluan dah )..masih rasa tak puas hati...masih rase nak bahuuu...nak ngadu dgn adik2 kat LINE hp...malas nk taipp...aku kan minah typo huuuu...malassssss...aihhhhhh...hukhukhuk...


jom jamu mata jom.....

kiri-jubah princess cut plus gojet
kanan-jubah biasa
material-lycra 



kate dress..material satin cotton siap sulam


kate dress nursing...material satin cotton


fishtail nursing-lycra 



koleksi blouse indah





untuk blouse indah..kalau ada yang berminat boleh cari cik sue utk melihat album corak kain ...cs boleh buat ikut saiz badan dan jugak ready made..kain adalah cotton tebal ..sejuk dan lembut...



jubah princess cut kiri
fishtail - kanan




eehehehe jahitan pukal pun makcik sapu....tamak nyer lah hai ekekekeke..




2 comments:

Syahida Azizan said...

sgt suka tgk blog ni..sbb share byk tips dan cara utk jahit baju...good job...sy suka tgk org mnjahit tp sy xdela pandai sgt...just jahit baju kurung utk diri sendiri kira pass la...utk org lain takut....hhehhe...blh share x cmna nk buat blaus utk nursing?sy teringin nk pakai bju nursing..skrg dh ade ank 3 tp xpenah pakai bju nursing huhu..kalau kt public main selak je...jd kna pastikan keluar pakai baju yg labuh

Surtima Yusof said...

eheheheh dulu2...masa lom terdedah dgn nursing2 ni..punyer ssh nk nyusukan bebi kat public...siap sembunyik celah rak baju kalau kat supermarket...sekarang Alhamdulillah..dekat kusi parking pun boleh nyusu dgn selamat dan tampa ragu...ehehehe..ok nk buat blouse,pergi dekattuto buat blouse..nak buat nursing pergi tuto krg moden nursing..gabungkan...good luck :-D