Friday, September 20, 2013

Nak Beli Buku Tak?...

Assalamualaikummm

Kali ni cs nak ajak kowang jamu mata...jamu poket sekali ekekekeke...ok sape nk buku jahitan..lai lai laiiii...boleh serang the owner...

opsss cs bukan owner buku ni semua ..cs kan suke share...ni nak share tempat beli buku jahitan secara online..maklumat owner ada kat bawah pic yer...scroll bawahh...scrolllll...ekekekeke





Buku jahitan baru sampai. sape nak beli. cepat selagi stok masih ada.
pm/sms/whatsapp kak tie 012-6103573.
Harga ada tercatit dlm gambar di bawah. Sape dah booking blh buat bayaran. pagi isnin kak tie pos 






4 comments:

buatwanita said...

Jom usha koleksi Resepi, Petua, Gambar & Cerita @  buatwanita.blogspot.com

Miza said...

Assalammualikum CS, "CS SAYA NK"..cs rekemen buku apa yg elok saya beli tuk org yg baru nak belajar menjait ni..nak beli semua x mampu la pulak huhuhu....

Surtima Yusof said...

ooo cik miza ooo ekekekeke...CS SY nak tu kenen tggl kat pos peraduan jek..kat sini tak aci ekekeke...

sebenarnya tak leh bergantung pada satu buku aje...buku mcm cikgu jugak,ada yg lebih ada yang kurang :-D...bergantung apa yang awak nak belajar...pola kah?...teknik jahitan kah?...kalau pola,cs tak pasti buku mana the best...tp cs belajar dgn buku karangan mariam abu bakar..bermula dgn buku tu..kalau teknik plak ..cs rekemen buku dari rosita jaafar..:-D

Miza said...

kihkihkih..sj nak ngetest kot2 dikira jugak..nnt nk carila buku yg cs rekemen tu.tks cs