Wednesday, March 6, 2013

Blouse Untuk D Jual

Assalamualaikum...

hehehehehe ada sawang ke kat blog ni?..ada?...ahahahah tau korang rajin kemas umah ni mana ada sawang..sayang korang keh keh keh...ok lah ni sesi terus terang seikhlas hati lah ni...

Lately...aiii bz gaban tau tak..sian cs..makan pun tak tentu arah dah ( mcm la ada org kesah kah kah kah ) omak den kata den makin selim...den pun da pandai nk pitam2 sdrik..tetibe je rebah jatuh terjelupuk tas lantai...bahyer..bahyer..bawak keta lagik bahyer..den leh terlelap kat lampu tapik light....ohhh bahyer bahyer...ini semua gara2 tak cukup tido...tak cukup makan?...tak kot keh keh keh ..lambat mkn jek...dan tak cukup rehat....bahyer bahyer...apa la nak jadi dgn den ni...

Oleh kerana tahap bahaya gaban tu cs dah pun stop utk temapahan pola...baju tak mau stop..kihkihkih-tamak haloba....bukannnn..bukan tamak haloba...den nak bagi gaji kat pekeja den nnti nk bayo ngn apa..ngn daun sah la tak bule kan?...den gatai sagt nk ada pekeja kah kah kah...karang ken ereport pejabat boroh kan habis lah den..tak bayar pekerja kihkihkih..ok la merapu jek ..jgn la marah...dah lama kan tak merapu...

ok lahhh dalam mabuk pulun pola..den bule sengal g gunting jait baju blouse simple2....den bagi nama BLOUSE INDAH "..ehehehe suka hati je kan...den nak jual ni..ada sapa nk tak?...nak testing jual baju plak dah...dasar tamak haloba sungguh ahahahaha...padahal baju kastemr yg tak jait bederet lagik nuh..mang carik pasal sunguh-sunguh ler ekekekeke...

ok lah..lau korang tak nak beli tak pe laa...jamu mata pun boleh...lau jamu saku sekali lagik boleh akakakakaka....





Blouse indah..

Material Cotton tshirt ( lembut, memeri,tidak jarang)

Boleh tempah untuk custom saiz ( saiz badan sdrik ) pilih kain mengikut kod no. blouse


Blouse adalah labuh...menutupi pinggul...


Harga Pengenalan : rm35.00 tidak termasuk postage


Hanya Serius Buyer : boleh sms nyatakan no kod blouse yang d kehendaki 


Saiz Blouse yang kat pic bawah ni ialah :

bahu :17"
lilit dada :44"
luas ketiak : 18"

berminat bule la sms ke : 0196450656 




ni saya tambah kedian..pasal tu duk atas hehehehe..boleh tempah utk nursing jugak...kalau nursing kn tambah rm10.00..jadi selai blouse rm35 + rm10.00 nursing ...semua corak terpulang pada anda ..semua boleh buat utk nursing juga oke..:-D























6 comments:

Anonymous said...

As salam cs. Kalau nak tempah saiz sendiri dgn nursing bolehke? Brape rm ye?

ita said...

Assalamualaikum kak...kuat kerja akk nie...tp kesihatan kna jg gak kak..huhu..mmg kagum la yg akk ni..bole mcm2 kerja dlm 1 ms..sy nie wat keje byk sket mula la xlarat..hihi..wah dah jual bju lak..salute la ngan akk ni..btmbh2 mj n btmbh2 rezki..mgkin berkat bkongsi n bsedekah ilmu jahitan kat kitorg...janji ALlah kn benar...semoga terus mju jya n dikurniakn bdn yg sehat n kuat..hihi

Cik Sue said...

boleh tempah dgn saiz badan sdrik dan nursing..

ita..tenkiu..ehehehe kije kuat masa mude ( remaja senje okeh ahaha ) nnti da tua lau pjg umo bule la berehat kehkehkeh

missfiey tailor said...

Assalamualaikum ciksue. Fiey nak tanya. Mcmne buat maxi dress?atas ukuran baju moden Bawah nk lebarkan bpe inci kalau nk bg dia nmpk jatuh (material lycra) . Bawah lebarkan 50in ÷ 2 ckup kembang tak.?

missfiey tailor said...

Assalamualaikum ciksue. Fiey nak tanya. Mcmne buat maxi dress?atas ukuran baju moden Bawah nk lebarkan bpe inci kalau nk bg dia nmpk jatuh (material lycra) . Bawah lebarkan 50in ÷ 2 ckup kembang tak.?

Cik Sue said...

wsalam..
pada cik sue dah alang awak ptg pinggang..bawah awak ptg circle je dah..kmbang yg akn dapat nnti secukup kain yg ada...iaitu 360 darjah kembang dia..ataupun awak boleh rujuk pemplum...sama je ..awak adaptasikan :-D