Friday, April 26, 2013

Gunung Lambak At Taman Sri Lambak , Kluang :-P

Assalamualaikumm....

Salam jumaat yang barakah....minggu akhir april dah kite...ok nk bagitau...tempahan utuk jahitan hari raya saya akan tutup pada 1 may...tempahan biasa dah sebulan saya tutup ehehehehe..terima kasih ya ibuk ibuk kihkihkih...kepada perayu undi...ehhhh perayu undi plak ekkekeke..kepada perayu tegar,maafkandr ku ini...tahun ni ada satu perkembangan baru pada diri saye ...saya dah kebal sikit dari rayuan perayu tegar kuhkuhkuh....tak cam tahun sudah lembek leher je lau kene rayu ahahahahaha....

Lepas ni agak bizi ( ayat biasa...bizi manjang ahahaha )...makcik ada banyak tempahan nak kene satle..korang dtang sini jaga dr bebaik lah yer...pndai2 lah godeh carik tuto..jgn mnta aii emailkan kuhkuhkuh mang la aii tak emailkan pun kuhkuhkuh...bukan sombong u..tapi aii mang tak cukup tgn dah..kaki pun guna buat kije ekekkeke...ok2 macam bongkak je cakap kan ahahahah..

kepada yang suh saya emailkn nota tu cuba2 lah klik page "nota jaitan "...cer tengok bar ats page ni..page korang baca post ni ahhh ( sambil juih bibir tunjuk ni ekekeke )...ahhh semua nota ada kat situ..sila amek jngn mintak2 ekkekeke....cik sue tak mau tipu aihhhh tengah bizi gaban...




ahhhh nah tengok gunung lambak cik sue ni ahhh..belum subuh tadi cik sue snap...bkn nk eksen ni tapi kabo bz org tak paham kuhkuhkuh...dah nak mereng cik sue tengok gunung ni yg tak reti nak surut ni...

ahhhh dah tegok kan gua cik sue kan?...lau tak paham jugak cik sue nak geget telinger korang ekekekkeke...ok lahhh jangan lupee ...5 may kuar g ngundi...jangan simpan undi kat umah je...ewah kat facebuk kan main korang yer..pang pung pang pung...hari ngundi duk diam2...simpan undi buat apa ..rugi ekekekeke.....ok adiosss mayosss..





3 comments:

Hema Octovia said...

bestnya dah banyak tempahan...btw sy suka blog ni byk tips jahitan dan paling best ada pola baju peplum :)

kakayaya said...

nanti gantung kalendar yang lagi besar okayy.. ha ha ha

Anonymous said...

alhamdulillah......rezeki namanya