Wednesday, April 11, 2012

Daku kan Menyepiii...

Assalamualaikumm...

Korang...cik sue dengan cedeyy nyer nk bagitau..ni post n3 terakhir laaa buat masa skang ni..cik sue akan kembali bersiaran apabila da dapat line intenet terbaru kat umah baru nnti yerkk..

Sepeninggalan cik sue ni,segala nota yg ada kat dalam ni korang nak copy...copy laaa jgn jual suda ehhh..tak baikk wooo...nak copy banyak2 bagi kawan2 ke jiran2 ke..kat omak ke nenek kat kg kee..cik sue tak kesaahhhh..sila kanlah selagik tak melibatkan namanyer jualan ok..

Mana-mana isi nota yang korang tak paham tu..korang tgglkan lah kemuskilan kat komen...jawapannyer ..aissss!!! cik sue tak tau bile boleh jawab..jgn marah tauuu

Sapa2 yang ada blog jugak dan join blog cik sue yang tak seberapa ni..terima kasih banyak2..nanti kedian2 lah cik sue follow blog korang plak yerkk-jgn ckp cik sue sombong plak...karang2 bule line cik sue pollow ehhh...

Sapa2 yg tak der blog dan nk join blog cik sue..punnnnnnnnn boleh...terima kasih bebanyak tau..tauuu..tauuuu ehehehe

Sapa2 yang add cik sue kat fesebukk...nnti cik sue dapat line baru cik sue approve ok..tauuuu..tauuuuuuu...


ok lah ..rasa tu je kot..ahhhhhhh satu lagik ehehehehe..lau ada hati yg eklahh nk klik nufnang cik sue tu..klik sampai lebamm tauuu..tauuuuu tauuuuuu hehehehhee...

Semoga korang suksess selalu dalam dunia kita2 ni...Dunia Jait Menjait ehehehehe...ok tatatata...






1 comment:

Nadhira Izzati said...

hi dear done follow sini.. follow back taw for makeup tutorial.. tengkiuu :)