Sunday, April 8, 2012

Pesak Gantung Nursing

Assalamualaikumm..

Salam sayang uols...minggu ni mggu terakhir cik sue dapat bersiaran dekat blog ni sehingga laa dapat line on9 baru kelak ehehehehe..( entah bile laa ) sabtu ni maka berpindah la ke rumah baru di kluang sanunn..

Sebelum cik sue akan menyepi buat sekian2 waktu meh laa cik sue menayang hasil kerja kali ni yerkk..."KURUNG PESAK GANTUNG NURSING"...kalau korang nk nota nyer sila laaa belek kat page "nota jahitan" dgn tajuk baju kurung menyusu ok...kalau nk suh cik sue jahit punnnnnnnnnnnnn ok..i loikeeee kikikikikiki...



















 ehhhh layan blause ni sekali laa...ehehehehe











ok tu je laaaa...tata oulss...


4 comments:

kakayaya said...

hohh!!! melampau2 lawanya!!!
haii bila la berkesempatan nak buat hok sama pettern mcm ciksu buat tuhh..adissssss selagi x buat tensennyaaa...he he he

Cik Sue said...

aisss jgn la tesen kak yaaa..hang bule buat apee..saje je hang simpan skill hang tu..kuarrrrkan dan luahkan hehehehe...

fashionclicks' team said...

cantik la blaus ni...pola dia xde ke?nk pola baju riau nursing skali. nt follow i ye. i dh follow u

Cik Sue said...

mekasehhh...blause pink tu sebetulnyer cik sue copy paste baju cth pelanggan...dia mahukan pattern macam tu cuma cik su etambah bahagian belakang aje..pola nya masih cik su esimpan..tapi dalam kotak2 lagik heee..cik su elom habis buka kotak pun..baru pindah umah..nnti bila da senang cik sue letak kat blog..baju riau cik sue belum buat nota jugak..kalau nk yg nursing sila pergi ke page nota jahitan yer..ikut instruction cik su ebagi dan cari lah nota tersebut..selamat maju jaya