Friday, July 27, 2012

Pergi Membawa Nama...

Assalamualaikummm

Salam jumaat yang barakah...salam bahagia untuk kalian...
Cadang-cadang lepas raya nak mula invite kawan-kawan fb menge "like" funpage cik sue...belum publish lagi tengah dalam pembikinan..orang ada fun page aku pun tak mau tertinggal heeee...sebenarnya rasa macam susah je nak handle banyak-banyak ni karang..blog lagi..muka buku lagi..ni karang nak layan fan page pulak dah..aissss tapi bila di pikirkan,cik sue tak boleh laaa kene ada jugak laaa untuk tempahan jahitan...jadi buatkan je laa semoga ada rezeki kat fan page nni kan...ok sebelum tu dalam perancangan jugak tengah nak menghias blog ni dengan wajah baru...nannti korang akan ada sedikit ganguan la yerk...dah lama cik sue tak tukar wajah baru blog...rasa macam da jemu plak tengok kan...insyaAllah semua ni dalam perancangan dan baru je melangkah nak godeh2 sikit2 ehehehehe...nanti korang sudi-sudi la menge "like" page cik sue yerkkk ehehehe..

Untuk perancangan masa depan jugak...aii da melangkah satu tapak lagik ke depan...ehehehe semua tempahan selepas raya nanti..insyaallah akan cik sue tampalkan setiap tempahan dengan label jenama sendri...alhamdulilah..semoga berjalan dengan lancar hendaknya amenn..ok meh layan gambo baju sikit2 yang sempat dan rajin cik sue snap...


Label jenama cik sue ehehehehe....sampai pada hari cik sue melahirkan baby rayyen...Sangat bermakna huuuu...







Kerana Tak sabo...yang ni yang ke3 cik sue dah tampal label..dua lagik tak sempat snap..terus bungkus terus pos...Selamat membawa nama kedai tau wahai label...jaga diri bebaik di tempat orang hehehe...







Kebaya tanpa laperrr...

Yang ni tak de label...yang terdahulu pergi yang rajin cik sue snap dan telah mendapat green ligth dari empunyer baju utk menayangnyer hehehehe...





7 comments:

rina said...

Assalamualaikum Che Sue sayang...

Tahniah! Label tu menunujukkan kemajuan untuk Che Sue dalam bidang jahitan.

Semoga Allah memberikan rahmat dan rezeki yang luas dan murah kpd Che Sue dan keluarga...kerana Che Sue bermurah hati berkongsi ilmu jahitan kpd saya dan readers semua.

Amin.

Rina.

Cik Sue said...

wsalam rina..

amennnn..terima kasih atas doa rina heeee...

nolie_liyana said...

cik sue..ktne cik sue tempah label tu ek?sbb kite pon nk wat label..tp tataw nk buat katne..

Cik Sue said...

norlie_liyana..akak order kat indon..melalui org tengah..nnti akak bagi copy link fb kawan akak tu..awak copy dan add dia kat fb ok...dengan beliau lah berurusan nnti tau...

nah link fb beliau...https://www.facebook.com/jalinankasih

nolie_liyana said...

ok kak..tenkiu so much ya..

Ciki Ichitaro said...

salam... kak ade cara nak jahit telekung x.. ^_^

Cik Sue said...

wsalam ciki..cik sue minta maaf..telekung cik sue lom pandai buat..pandai buat tudung sekolah anak je huuu...