Sunday, February 10, 2013

Minggu Nursing

Assalamualaikummm

Heeheheheh nak menayang wehhh...satu mnggu..mggu lepas saya kijekan tempahan yang nursing...sempat banyak ni je...tak leh laju..anak angkat saya xcident kat pasir gudang sana...patah idung..gigi...ussssss sakitnyer...umur baru 6tahun ..ponpuan...sekarang dah balik dah dari hospital...Alhamdulillah...cik su enak g jenguk dia insyaAllah mnggu ni...


ok lahhh moh layan nursing yang dah pun di pos kepada pemiliknyer..semoga selamat sampai..selamat pakai dan semoga selamt bekerjasama lagik..kihkihkih...



Jubah Princess Cut Nursing



material adalah lycra printed corak kaki ....3.5mtr lerang 60.. AKA 4 mtr lerang biasa



Yang hitam leapord ni plak material lycra printed jugak...3.5 mtr lerang 60 AKA 4mtr lerang biasa...lengan lycra plaint saya pakai 1 mtr utk sepasang lengan dan inner dalam...



Saya pakai zip YKK...zip yang utk suar jeans tuuuuuu ( sambil mungcungkan bibir kikikiki )




Yang ni pulak kastemer dari selangor....material satin...kurung moden nursing




Yng ni pulak material cotton....Kurung Traditional Nursing





Dah...dah habis untuk nursing....jalan yang biaa pulak ambil sambil baju blouse nursing butik...hukhukhuk...


 

11 comments:

ibu aina said...

as salam cs...jika saya guna kain lycra utk buat jubah..leher still kena wat lapik mcm blouse juga tak?

Cik Sue said...

wsalam..tak yah...:-D

Anonymous said...

As salam cik su. Salam perkenalan. Dah lama dok jenguk blogni, best sesangat. Terima kasih kongsi ilmu. Cuma nak tanya kalau kain lycra, jahit dengan mesin industri kenapa selalu jahitan lompat2 ye. Ada jarum khas ke untuk jahit.

Cik Sue said...

wsalam...sama2 :-D...ok utk lycra jahitan mesin ind cuba cari jarum yg lebih halus...no 9..or 11..kalau tak jadi jugak..awak kn cari tecnition..suh dia set kan balik mesin awak okehh ...

Anonymous said...

Ok cik su. Saya akan cuba. Terima kasih ye...

Anonymous said...

salam kak,nak tanya leher v cam jbh biru,ptong brp pnjg labuhnyer...tq ;)

Cik Sue said...

wsalam..dari leher nursing/alas dalam tu akk turun kan 11" utk kain biasa..lau kain lycra..jersy..akk turunkan dalam 9-10 inci

Shara said...

salams.. kalau nak buat tempahan jubah nursing lebih kurang mcm no 2 tu, berapa upahnya ye?

Cik Sue said...

wsalam..semua jubah princess cut upah saya amek rm60.00..rm10.00 tambahan utk nursing....

Mazatul Suzana said...

best3

ida afandi said...

Kak mesin ape sesuai untuk lycra.mesin singer dah pkai jarum emas tpi lompat2 jugak.mesin brother ok z