Friday, February 1, 2013

Kije Paling Dasat Den Buat ( rekod peribadi kiikikiki )

Assalamualaikumm...


Singgah kejap je ni.....ehehehehe emak cik sue ada kat umah cik sue sedari hari ahad...hari ni da rabu..da tak senang duduk dia...nak balik trg suda...aiiii beli kain kat dia...semalam cs taram selai..siap...pagi tadik selai lagik..siappp...ptg kul 10 pg siap ngam-ngam 11.05 pagi kuh kuh kuh ( ketawe stail baru )....ngejo sebab abang cik sue dari pasir gudang nak datang jemput mak...abang pesan tak mo lama..dia ada kije...sebbaik sempat siap baju..ngam2 derrrrrrr...siap je amek gambar terus..lom potong bulu roma pun lagik abang cik sue da sampai  kuhkuhkuhkuh...nnti cs buat tuto untuk blouse putih tu yer....insyaAllah...


moh layannn...







9 comments:

ita said...

sukanye tgk..org da expert kn. .skjp je..
Sy ni tgh tkial2 nk siapkn blouse nyusu..hrp2 mnjadi..br smngt sket..klo x..down rasanyer..nway..cntek2 la kain akk..pndi plh..:-)

mija iri said...

cantik la baju bajunyer..

Cik Sue said...

mija..ita..gini le sudahnyer kalau kene kejo..bule jek marathon..cer tak kn kejo...huhhhh bl ntah siap ahahaha

ita said...

baju merah tu wat straight ke bwh ek..sy skang mmg nk pakai baju2 cm gini..umur dah 3 series ni...kalo bole nak pki yg x seksi sgt..nk bli ..ssh nk jmpi yg bkenan..tu sibuk nk bljr ni hehe..

Cik Sue said...

baju merah tu tambah 1.5 dari garisan punggung....saya pun tiga siries jgak ....sedap dn selesa je dgn pesen2 blouse simple mcm ni...

Mila@Rimbun said...

suka blouse yg simple n labuh camni..
actually kalau dah masuk status 'wajib" siap tuh, akan cepat jer siapnya kan, tapi kalau masa leisure nak menjadi.. lambatnyerlah nak siap hihi..

IbuNoey said...

wah..lawanya..

LiNeN said...

CS..nk tanya..agak2 brapa meter kain guna utk size mcm CS buat tu

Surtima Yusof said...

Linen...ni labuh tau..sampai lutut ahhh...akk pakai 3 mtr..omak den comel montel eheheheh