Sunday, January 27, 2013

Produk Baru kedaijahitku-jahit..:-D

Assalamualikummm...

ehehehehe Tajuk macam best je kan....macam la nk keluar produk kosmetik ke...kikikiki ...xder laaa...ianya masih fesyen dalam pakaian ehehehe...ok cik sue ni sepenuh masa menyusu badan bebi cik sue yang da masuk enam bulan tu..teringin nak pakai jubah princess cut ..tapi susah la pulak time nak menyusu hukhukhuk....so ekarang da tak de masalah dah...ehehehehe ..ok ni hasil idea cs..mb orang lain da buat lama..tapi ikhlas dari hati cik sue..ini cs tak rujuk mana2 tempat...ianya hasil idea sendiri...kalau sama ..naseb la ikikikikik..ok lepas ni korang nak tempah jahit macam ni di alu-alukan okeh...



cik sue guna pakai zip YKK...zip yang org buat suar jeans tu...biasa cik sue pakai zip sembunyik aje...hehehehe...








ehehehehe..ni baju cik sue sendrik buakn baju saper2...best buat jubah kain munge...babat ku tak nampak pakai princess cut keh keh keh...




14 comments:

ita said...

canteekk...akk pakai la..:-)

cahaya iemanku said...

cantik,.bila nk ajar wat pola ni kak? Rasa nk test gak.

cahaya iemanku said...

cantik..

Anonymous said...

bj mcm gini, bile potong bhagian depan dpt 3, belakang 4 helai yea??
*kalau buat zip belakang...

Anonymous said...

cik sue cantikkkkk sesangat. ada ke tunjuk cara polanya?

Cik Sue said...

ehehehe toce2...pola ni nnti cs senang2 cs reka ayat kasik korang paham..tggu tempoh bertenang agar dapat buat puisi ikikiki..nk xplaint dgn kata2 agak sukar hukhukhu..xpun korang beli je la pola ni dgn cs..karang korang taram dan paham le tu ...

baju ni cs buat 3keping depan 3 keping belakang..tak yah zip belakang kerana zip utk nursing da membantu...

zaza said...

cik sue kalu beli pola bp hage eh....

zaza said...

cik sue kalu beli pola bp hage eh....

Cik Sue said...

zaza...akk jual satu set rm30 + rm 6.00 pos tage...

Anonymous said...

Salam cik sue.... Brapa harga pola utk baju kurung moden n peplum... Sy nak dr size s ke L...

Cik Sue said...

wsalam...
setiap set pola set merangkumi baju dan kain..tak kesah lah fesyen apa...lau sepasang di kira satu set..satu set dewasa rm30.00 knk2 rm15.00 postage rm6.00...kalau mahu baju sahaja atau kain sahaja maka di kira separyh lah rm15.00..begitu juga knk2 rm 7.00...kalau serius mahukan pola boleh hubungi cik sue kot hp atau sms pun boleh 0196450656 :-D

IbuNoey said...

lawa..cuba cik sue tangkap gambar pakai baju ni..

lina hamiza said...

Kalau nak beli semua jenis pola dpt diskaun x?

Surtima Yusof said...

ibunoey..baju ni dah jadik org punyer kuhkuhkuh..den nyer adik ipo da sebat huuuu....

lina...

satu set pola akk jual rm30 + rm6 postage pos laju / rm 9 postage nationwide...plhan d tgn kastemer eheheh..satu set merangkumi sepesang..baju dan kain..jubah d kira satu set...utk satu saiz..
tiga set rm90 dgn free postge..
4 set keatas nnti tgk la bape set cs akn bg satu free set pola..itu aje den mampu bagi free huuuu...