Saturday, March 1, 2014

Cara nk Curve Bawah Jubah Atau Dress Yg Kembang

Assalamualaikumm...
Dah march ekkk???...atoi laaa...lpa la pulak feb ada 28 hr je...dah larik smua jadual mokcik..kene lari kejo masa lagi la jawabnye...tak habis2 belari kejo masa den ni kihkihkih...ok kali ni nak share tips nkpotong jubah atau dress yang beso2 lebar bawah nye..so layannnn



Bentang ats lantai dl....



Biasanya cs naikkann kat tepi bawah dress atau jubah kmbang2 ni sbyk 3"...so tnda dgn kapur




Ambil pmbaris curve....apo lai..curve la kikikiki




See....

Tu aje tips dr cs....senang jekk...





2 comments:

ana farha said...

salam kak nak tanya. klu baju berkaki lak cane nak ejas bawah dress tu ye? klu ikut cara gini dia jadi x samalah kan.. mohon tunjuk ajar.. terima kasih..

ida syahida said...

salam kak.. 1st skali nk ucap trima kasih byk2 kt ilmu yg akak share.. berguna sgt2.. ari tu sy dah amek nota tuk jubat princess cut nih.. nk ty brape meter kain yg pkai? kalo bju jual tu sy pkai saiz S..