Sunday, July 17, 2011

Wasiat ker?...

Assalamualaikumm...salam sayang uols...beberapa hari ni sibuk laa sangat ngan dunia jahitan...rasa tak sempat nak menjengah blog kesayangan cik sue ni huhuhuhu..banyak lagi tips jahitan yg ada pada cik sue nak letak kat blog ni..tapi tak mampu dari segi masa.Isyaallah kalau dah lepas rintangan masa yang cik sue alami ni akan cik sue taruk laa lagik apa yang ada pada cik sue tentang jahitan...untuk itu,cik sue nak buat beberapa wasiat ehehehehe...

1.Kepada follower baru blog cik sue,Selamat datang yer..korang godeh la mana yang korang nak huhuhuhu manfaatkan ilmu yang ada kat sini...

2.Cik sue minta maaf tak dapat mengadakan tutorial jahitan setakat masa dan ketika ini...korang jangan busan yerkkk...pas raye la kot boleh sambung balik wak nota jahit huuuuuu...

3.Kalau nak nota jahitan yag cik sue war2 kan kat page "Nota Jahitan" tu..sila tinggalkan email kat bahagian komen page tu yerr..isyaallah cik sue emailkan..asalkan email box korang tak rejeck email cik sue ...

4.Selamat menjahit uolss...mari kite sama-sama tajamkan skill menjahit yang kite ada ahahahaha...

5.ok uolsss...sayang korang semua...

kalau korang nak koleksi tutorial jahitan kat blog ni,just klik dekat labels "blajo jahit"...




tatattatata...

2 comments:

mizz dya said...

alaa... baru je nk minta cik sue buat tutorial baju kurung moden. sob3

Cik Sue said...

alalalalal...yo lah..yo lahhh...nnti cik sue buat ntok dya...tapi tggu hari mggu la yerkk...dah3 jgn nangisss..malu huuuuuu...