Friday, November 29, 2013

Mood bizi n bizi body lom tamat

Assalamualaikumm

Lama nih tak online kat sini....mood bz dan bz body lom habes huuu...penat rase nk menaip...nk cerite...nak meluahkan..terasa penat lom habes lagik...

jom layan gambo je dulu jom...




biasanyer fishtail org buat pakai lycra kan?....lycra main sarung je,xyah zip belakang tapi ada plak yg takut nak pakai lycra..melekat katanyer...sebenarnya kn pandai tgk jenis lycra...beli lycra yg tebal tu xde nyer nk melekat...sejuk aje pakainyer...so jgn igt semua lycra akn melakat kat badan...ok,dalam kes ni cik sue pakai kain satin corak...sebb tuan baju ni kata mang dia takut dengan lycra ehehehehe...




baju ni tak lawo le kalau belakang tu kite belah taruk zip....jadi tengok baju bebi ada btang kat atas bahu baju kan?...hehehehe..so cs adaptasikan pada fishtail kali ni...tak perlu pakai zip sorok dan tak de masalah tak leh sarung....satle masalah kan?...ehehehehe




nak makai kalau agak tak lepas kepala,boleh buka butang tu....ehehehe




jom layan cardigan plak jom..

Cik sue dapat tempahan cardigan....tapi owner tak nak cardigan macm biasa..dia nk pendek...utk nampakkan bentuk pinggang..sebb tuanyer rendah rendang heeee....puas cs pikir acane la dan jahit yg pendek ni yg nampak cardigan ni tak la simple sangat...lycra plak tu...puas design..puas pikir...jadik le cardigan dua ni....




bawah..cik sue buat sporty sikit..nak larik dari simple sangat...




Depan cik sue buat labuh sikit lidah nyer...nk ikat...




eheeeeee...



Yg ni cardigan no dua...aissss mcm da xde idea la plak...depan nampak simple aje kan...





namun...bawahnyer tetap ku buat sporty..kihkihki sebbaik tuan dia spoting...lau tak...semputt ting la cs d buatnyer ahahahaha...




ok layan nursing baru cs plak..


kurung moden dengan bukaan nursing yang pertama kali cs buat setakat ni...




pakai zip sorok...xde alas dalam macm biasa2 cik sue buat...cs tak galakkan buat bukaan mcm ni..agak seksi..nampak badan kat dalam kan?...tapi semuanya terpu;lang kepada kastemer lah...ente mau jugak..ana buat llah...ekekekeke....





Yang ni plak...unipon aiii kat umah ....sedodon u...awok ade?....ikikikiki..macam kembang je macam kembang je ahahahaha...




ni jubah biasa d nursingkan...ai punyer laaa ehehehe...





nak layan lagik tak gambo baju makcik nih?.....lau tak nak xpe..lau nak boleh teruskan ahahaha...








dah la ekkk...dah mlm la..citer cine kat tv3 dah habis dah ni.....esok2 sambung lagik..ekk..ekkk.ekkkkk ehehehehe....













3 comments:

Sheqen Rosli said...

Assalamualaikum cik sue.. Cik sue ada jual pola x?

Sheqen Rosli said...

Assalamualaikum cik sue.. Cik sue ada jual pola x?

Surtima Yusof said...

Wslm.,yup ada...sms akk 0127421894