Tuesday, October 7, 2014

Kembali Dengan Membawa Design Baru ehehehehe...

Assalamualaikumm..

hikhikhik...Selamat Menyambut Ramadhan...Selamat Menyambut Aidilfitri...Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan...Selamat Menyambut Hari Malaysia...Selamat Menyambut Aidiladha.....

haaaa banyak tu kodho Selamat ekekekekeke..sebab baru selamat nk muncul kembali aagagaga...
saje je nk tengelamkan diri...tengok kowang rindu tak dengan makcik ni ahhh kihkihkih dekat setengah tahun den mnyepi ni kihkihki....

Ada duk dalam gua tak g mana mana pun..selain bz,den membizi body kan dr sdrik....macam dah tak reti la plak nak mengarang ahahahaha..

ok lah insyaAllah lepas ni ada lah siikit ruang untuk diri mokcik kembali meroyan kat sini...kang mokcik buat post tuto yang da makcik buat kat fb nah...terima kasih la sudi jenguk bloh makcik ni wellpun makcik tak de post baru sekian lamanya....ok lah sebagai permulaan hari ni makcik just nak share pic baju je lah ye...memey tak reti ni nak ngarang apa ni ahahahaha...ok jom layan je la kesengetan makcik ni ye...


ok ni makcik nak menayang produk baru makcik jahit...tengah hot permintaan utk pola dan tempahan jhtan dia ekekekeke....ada tiga design yang agak serupa...beza dia kemasan bawah aje..cuba tengok kemasan bawah kardigan tu ye..itu aje beza dia....yg kaler kuning,hitam dan pink...



Cardigan Kimono ...

Untuk tempahan pola mokcik da tak amek tetapi untuk tempahan jahitan siap makcik tengah edar borang..kalau wase berminat boleh je pm dekat fb atau whatupp / sms kat no ni ye :0127421894...untuk tujuan ni je ahhh..jangan ngurat makcik lak agagagagaga















 yg hitam ni..mcm nampak badan dalam sikit kan?..yang ni custome made punya tempahan..kain kastemer bagi...kalau nk order yg da siap kain dia mcm yg kaler kuning ats tu ahh...kain dia ciffon.tapi x nipis tak nampak badan dalam dan kain dia rase agak berpasir gitu..xtau la nama spesifik dia apa..makcik beli kat nagoya..sales kata ciffon...

















3 comments:

Azura bt. Zainalabidin said...

Selamat kembali bersiaran CS. Selama ni silent reader je kat blog CS yang banyak berbudi dengan tuto yang super best...:)

Anonymous said...

tgh bj ni ada butang mcm kebaya atau jahit terus?

Surtima Yusof said...

Macey Zura ehehehehe ai lab u lah kihkihkih

cik Anom
tengah xde apa apa butang..just pinkan dgn kongsang je...sebab tu nama dia kardigan...dalam kene la pakai inner atau pakai dgn jubah fit badan atau lgn pendek boleh...jgn x pakai apa apa..naye je ekekeke