Thursday, April 24, 2014

Pola Princess Cut Jubah

Assalamualaikumm...

Sehat ke....alhamdulillah kowang sehat kan,...cs baca komen d tinggalkan..agak byk soklan cs x jawab lagik....bersabarlah..bertabahlah dgn aiii...kihkihkih...ai bz u.....kikikiki...ok salah satu permintaan blh dntunaikan kat komen....sbb cs risau,pengomen tu kata dia da macam nk gile dah akakakakaka....beliau x jumpe cari tuto pola jubah princess cut sampai sudah..sian la haiii....ni mcm x cari je ye ekekekke...ok nah nah nahhhhh....

http://kedaijahitku-jahit.blogspot.com/2013/10/mengembangkan-pola-pemplum-ke-princess.html


Ahhhhhh...d nasihati baca dgn teliti..jugak baca skali komen kat post tu skali.....

6 comments:

Sheqen Rosli said...

Salam cik sue. Cm ne ye cara nk contact cik sue. Sy nk tmpah pola jubah

Surtima Yusof said...

Wskm cik syeken...
Sms 0196450656

Nur Amy said...

Ciksu...kalo nak buat skirt princess cut... Cara dia sama ngan jubah princess cut ker?

Nur Amy said...

Salam ciksu...
Kalo nak lukis pola utk skirt princess cut sama ke mcm jubah princess cut ni? Hehehe tapi kalo ciksu rajin... Cer ciksu kasi tutorial utk skirt princess cut ... Hehe tq

cik ctiey said...

salam cik su..boleh x saya nk btanya..kalau nk buat jubah empire cut, mcm mana nk ambil ukuran untuk potongan bawah dada tu ye. ukuran dr bahu ke bwh dada tu berapa ye biasanye..harap cik sue dpt mmbantu..tq cik sue..

Anonymous said...

TQ very much
Banyak ilmu saya dapat dari sini.


zany