Tuesday, April 1, 2014

Butang Balut Dn Tool nyer Sekali

Assalamualaikumm

Hehehehe....br nk timbul...bz dgn urusan duniawi....pjam celik..celi pejam hr ni da satu April 2014....lg lima hari kurang la lg setahun umo makcik bertambah la usia makcik huuuuu...sekejap je ms berlalu penat makcik kejo huuuu....

Tempahan jahitan dah tutp ye...lupa la nk bgtau kat sini...dekat fb dah canang awl bulan hr tu lg dah...tapi tempahan pola dn kelas design pola kat whatupp bjalan mcm biasa...saje tutup awal,makcik x mau sengsara mcm tahun lepas..nk tobat..kowang jgn kacau line mokcik nk betobat ni ye kikikikiki.

Ok la..makcik xmau bebel pjg lebar....makcik pun kurang sehat ni...maklum la da tua..mcm ni la hukkkkk....ni makcik nak share gajet butang balut....kastemer makcik yg beli kat DAISO katanye..yer kot da lupa la nm dia....Daiso ni biasa ada dalam pasaraya Jusco....mokcik x jual ye jd jgn tyer mokcik kikikikiki....



satu pek ni rm5 je...murah ekkk....ada semua tool dia kat dalam tu ahh



kat belakang ada instruction cara nk guna


























makcik pun nak carik jugak la bende alah ni buat stok....ehehehehe








6 comments:

lin yusoff said...

Terbaik la cik sue:)

liza said...

saya pun ada beli covered button kit ni kat daiso. mmg rambang mata la klu pg daiso ni

Akmall Razlan said...

kat mana beli kak?????

Anonymous said...

Butang tu kat mudah.com 38 hengett..x tau la kalo byk.mekasih byk ciksue kongsi ilmu yg bermanfaat, pahala berganda2....moga dimurahkan rezki

MG schmidt said...

tak reti nak buat button ni sendiri
ada tool guna kayu tu
tapi xreti guna
macam susah n leceh
selalu kalau ada tempahan sure kita lak tempah kt kedai buat button kain ni


mengambil segala jenis tempahan pukal - 0149130342

saida said...

salam cik sue.. saya nak mohon maaf bebanyak sebab dah banyak ambik ilmu jahit cik sue ni, baru terbukak hati nk mtk share..maaf lerr sesgt..moaga Allah berkati hidup cik sue, kurniakan rezeki yag murah dan kesihatan yang baik amiiiin...