Thursday, March 31, 2011

cik sue tukar "Description" blog

Assalamualaikum dan salam sayang ketat-ketat untuk teman semua.....wahhhh rase lama jugak tak update n3 ni ehehe.ok la merujuk kepada tajuk n3 cik sue pada kali ini ingin cik sue memaklumkan ,mulai saat dan ketika ini blog cik sue ni di tukar kepada blog peribadi cik sue.Topik tidak seratus peratus kepada alam jahitan jer.Boleh kongsi apa-apa pun petua ke ,nasihat ke tips2 ker what ever la katakan...tetapi jangan adakan ruangan untuk mengutuk blog lain atau orang lain yer..Cik sue buat perubahan ni kerana cik sue ada menerima komen dari seorang teman.Beliau mengatakan bahawa blog cik sue ni macam blog syok sendiri..uhuhuhuhhuh cedih i tau..macam berilmu sangat je dalam dunia jahitan..dia tanyer cik sue adakah cik sue ni layak nak buat blog macam ni..yer laaa ada sijil dari mana-mana ker yang boleh cik sue buktikan yang cik sue ni tenaga pengajar jahitan...uhuhuhuhuh cedih lagi.Sebelum cik sue nak jawab tu semua...cuba korang tengok dulu descrpition cik sue kat atas blog ni..kan cik sue dah bagitau...uuhuhuhuhh kalau nak berkongsi ilmu jahitan cik sue mengalu-alukan kalian...cik sue tak cakap pun cik sue ni terer bebeno nk jadi cikgu jahit ke apa ke..ok lahhh cik sue tak nak membina kolum pergaduhan di sini jadi elok la cik sue tidak mempublishkan komen teman kita yang sorang tu.Cik sue sentiasa mengalu-alukan kalian semua ok..bukan cik sue tak mahu terima teguran kawan kita malah cik sue berterima kasih kepada beliau...tapi cik sue tak dapat nak memenuhi citarasa orang..jadi cik sue tukar kepada blog bebas topik yer...adil?...ermmm tak lagi?...ehehhehe tak dapat den nak nolong ohohohohoh...












5 comments:

suriana said...

tak pela cik sue syg....no body is perfect...yg penting niat kite..kate org ape2 pown yg kite buat tgk nawaitu kite...utk penuhi smua keinginan org tu...op kosss la impossible, just take it easy.
x semesti org qualified tu kene ada certificate or whatever...org ada certificate pown blom tntu terrorrr...keep up your good works.

suriana said...

tak pela cik sue syg....no body is perfect...yg penting niat kite..kate org ape2 pown yg kite buat tgk nawaitu kite...utk penuhi smua keinginan org tu...op kosss la impossible, just take it easy.
x semesti org qualified tu kene ada certificate or whatever...org ada certificate pown blom tntu terrorrr...keep up your good works.

cik Sue said...

Yup ..tepat sekali " no body is perfect"..teringat pulak zaman kerja dolu-dolu..cik sue yang kene training dak2 praktikal dari u...kalau nk ikut sijil yang cik sue ada memang tak layak laa uhuhuhuhuh...peaceee ehehehe

Anonymous said...

Sy tetap sokong cik sue sy sebenarnyer dah lama follow cik sue ni cuma x ada komen apa pun dgn nota2 cik sue sy dah boleh brrgaya dgn baju jahitan sendiri....tq cik sue semoga tuhan murahkan rezeki cik sue

Cik Sue said...

:-D