Wednesday, October 12, 2011

Mood Bizy..ngeeeeee



Assalamualaikumm...

Lama dah tak update blog neh..dah kuar sawang la wehhh ehehehehehe...sory mory yerkk..mood bizi ngan projek jait-jait neh.Baru je habis ngan tempahan jait baju customer..sambung plak ngan projek langsir laaa pulak dahh..pastu sambung lagik ngan baju..huuuu..Alhamdulillah curah-curah rezeki neh ehehehe..( nak eksen plak ekk..ekk..ekkk..hihihihihi )

Ok laaaa korang,cik sue layan langsir dulu yep..sambil-sambil menyelam wat nota nak buat kolar cekak musang baju melayu ( cik adam laa ni mintak heeee ) sian awak cik adam..lama beno kene tunggunyer..sory mory lagik yerk..pasni i swear,i buat ok hakhakhak ( kene sumpah jadik mesin basuh baru tau main swear2 neh ) ok tatatata titititit tututututut...

2 comments:

Anonymous said...

salam.
terima kasih cik su,ingat lagi kpd saya.saya doakan moga rezeki cik su bertambah-tambah lagi heheheh(nak bodek ni hahahah).kalu cik su bz tak pe saya leh tunggu.dah adat nak berguru ngan guru yg pro ni hahahaha.ok apa-apa hal say leh tunggu.terima kasih cik su.

Cik Sue said...

wsalam...hahahhah bodek pun bodek laa jji ikhlas..sory yer cik adam..macam ni la cik sue ni ahhh asek ade je halanganyer..maklum laa ber belog ni sebagai hobi sj..nak buat retee wakaf sikit dgn cara tak mengeluarkan modal wang ahahahha ( pasal tak bape nk banyak wang )harap cik adam bersabo je laa k...