Thursday, September 13, 2012

Duyung Potong Tang Lutut...

Assalamualaikumm

Post kali ni tak mau bebel pangjang2 ahahaha pasal bukan ada orang kesah pun kikikiki..ok nak share gambo hasil jahitan...

Kali ni pesen kain yang tengah melotupp waktu ini..banyok orang mintak jahitkan pesen kain ni..banyak-banyak kastemer yang jahit dgn cik sue ( banyak2 tu tak kalah ayat ahahaha ) patern ni adalah kastemer online..dannn cik sue hanya mampu melihat hasil jahitan di wall dorang jekk..sorang je setakat ni yang sudi kongsi..TenQ..moh kite layan tayangan tak berapa nak perdana ni..







11 comments:

ita said...

salam kak..suka tgk kain ni,nt bole le ajar ekk heheh (versi x malu)

Cik Sue said...

wsalam..ita boleh kite jumpa kat fb?..

Klo Dya said...

First of all, tahniah cik sue atas kelahiran newborn baby...comel sgt boboiboy nya. Hehe.

Kain duyung style tu mmg cantik, suka tgk org pakai...susah ke nak buatnya cik sue?
Neway sebenarnya teringin nak belajo wat tangan cuff camtu...kalau cik sue sudi kongsikan tuto nya alangkah seronoknya hehe... =D

Cik Sue said...

Klo Dya..insyaallah kalau ada kelapangan cik sue buat..sebenarnya senang je..cik sue bukan cakap besar cik su ebuat kaf tu hasil tilik menilik baju org jek..x blajo kat mana2 pun...dya pasti boleh buat jugak..kain tu plak..senang je seboenornyer ehehehe-senag saje haku ni kikikikiki

norazah nasir said...

salam cik sue, sy ska sgt dgn hasil tgn cik sue..nmpk teror habis dah...:) kaff ni sy suka gak dgn kain potong dugung ni..kalau leh sharelah tips..hehe nk jadikan baju ni .tq

Cik Sue said...

Wsalam norazah...alah mana ada terer beno..belajo gak lagik ..kamu pun kalau ada keberanian dan keyakinan..insyaAllah boleh buat lebih cantik lagik dari cik sue ( ewah perasan cantik wa ni ahahaha ) ok norazah cik su emintak tolong add cs kat fb..nk jumpa awak d sana..cuba jejak awak tapi xdapat..ok

{ yaya } said...

Salam Cik Sue....
tahniah atas kelahiran baby baru! :)
sgt admire kesudian & kerajinan Cik Sue buat mcm2 tutorial..tak ramai yg sudi kongsi mcm Cik Sue...
Hari2 sy jenguk blog Cik Sue tgk tips & tunjuk ajar Cik Sue...terima kasih sgt2,sy pn makin semangat nk menjahit...Semoga usaha Cik Sue dibalas Allah dgn kasih syg yg melimpah hendaknya...teruskan usaha! :)
papepun...cntik fashion terbaru ni...especially tang kain tuh! jenuh cari tutorial nk buat camtu..hebat la Cik Sue :)

Cik Sue said...

wsalam..eehehe xder nape2 lah sikit2 je tuto akak buat..mana yg tahu jek..daripada simpan kat dada ni buat semak je ahahaha...ada pekdahnyer kongsi ngn org kan?..ok tenQ jenguk sini..

norazah nasir said...

ok sy dah add cik sue~
sorry baru tgk komen cik sue...
sy budak baru blajo kalau salah tlg tjukkn :)

akudidi said...

Salam kak, nak tnye baju kurung moden kain camni akak ambik brapa rm? baju net kosong(xdemanik) kain chiffon dgn lining

Cik Sue said...

wsalam akudidi..boleh email cik sue yer surtimayusof@gmail.com...:-D