Tuesday, September 18, 2012

Kot Yer Pun Nak Romantik...agak2 ler..

Assalamualikumm...




Wahhh semalam korang coti ehhhh..Selamat bercoti hari satu malaysia..semoga malaysia tidak huru hara seperti   kebnayakan negara islam yang besar2 tuh..dan semoga kita sentiasa menjadi rakyat yang sentiasa bersyukur..sentiasa cintakan kedamaian dan keamanan ..wahhhh patriotik plak cik sue ni ahahahaha..

Ok ni mak nenek nak bebel lagik..dah banyak kali bebel bende yang sama huuu..sebelum tu nak mulakan dengan Bismilah....dengan nada lemah lembutnyer dan dengan serendah rendah tone suara cik sue berbicara..maaf andai kata-kata cik sue ni bakal melukai hati korang..

Mejak mejak ni banyak komen yang di tinggalkan kat blog yang berbunyikk...1.cik sue saya peminat blog cik sue..suke sagt dgn blog cik sue..boleh tak tolong emailakn SEMUA ( cik sue besarkan perkataan ni ) tuto yang cik sue ada..ni emailnyer bla bla bla... 2.Cik sue saya peminat blog cik sue..seronok BACA blog akak boleh tak bagi nota sekian..sekian ( nota yg mang dah ada kat blog ) 3. Cik sue tolong emailkan nota sekian..sekian pada saya ni emailnyer..bla bla bla...saya tak boleh email pada email company saya banyak sekatan..ni email peribadi saya bla bla bla..tolong emailkan..

is..isss..isss....urut dada cik sue membacanya huuuu...aisss tukar tone jap..ok tone lemah lembut semule kikikiki...

Cik sue tak dpt lah nak layan kehendak korang yang satu ni yer sayang2 ...bukanlah cik sue bercerita sini dengan tujuan nak mengunkit dan bukan pulak cik sue nak berlagak " wahhh macam hebat sagt lah tuto yang dia bagi kat blog "..tidakk..tidak sayang semua huuuu...

Cik sue dah berhemaps pulas memerah kepala otak ni nak buat tuto untuk sayang2 semua dapat faham apa yang cik sue nak ajo bab jahit2 ni..tak mudah korang huuu tak mudahhh...kalau face to face mb mudah la..tapi kalau dengan perkataan hanya berdasarkan gambarajah..gambar percaya laaaahhhh tak mudah nak memahamkan orang...

Oleh itu ..dengan itu..dan begitu korang cuba lah luangkan masa untuk copy..print..utk dr korang sdrik..semuanyer PERCUMAAAAA sayangg...ciksue tak minta bayaran pun..kalau ada masalah nak emailkan seperti komen2 korang tu..cuba lah berusaha sedikit...cik sue dah pun masak..dah pun buat lauk..dah pun goreng ikan..dan dah pun hidangggkan..tinggal nak nganga mulut dan suap saje ke mulut..is issss isss agaknyer nak suh cik sue suapkan kottt...ehehehehehe korang niii romantik2 plak dengan cik sue ....kikikikiki...

ok ok lahhh...kepada sesapa terasa dirinyer ada meninggalkan pesanan dekat komen sedemikian pada cik sue..cik sue menyusun sepuluh jari tangan jari kaki..memohon maaf banyak-banyak...kalau korang nak nota2 tersebut..sila lah bersusaha dengan sedikit kepayahan yg korang hadapi itu ..cik sue pun manusia biasa ( ehhh mang biasa pun ahahaha bukan antu layee loooo ) tidak lah dapat nak melayan karenah banyak orang...masa itu sangat berharga untuk cik sue..bukan nak duk depan pc jekk anto email kat korang huk huk huk...tak berasap la bilik jait cik sue huk huk huk...

tapi kalau yang tinggal komen nak minat tunjuk ajar part2 yang tak faham dan tak jelas..dengan selapang lapang dada cik sue relahati..sukahati..nak melayan...cuma kekadang tu lambat sikit lah cik sue reply..maklum laaa ada time2 bz kami2 si tukang jahit ni..harap bersabo dan bertenag ahhahaha...

ok lahhh sayang sayang ....sekali lagik cik sue mohon banyak2 minta maaf kiranyer cik sue berkata-kata ni menguris hati korang...jangan majuk tau ..jangan boikot cik sue hik hik hik...tak rela ada musuh dan ada yang membenci diri ini ahakssss...ok berat kaki ku nak melangkan ni..ehhh bukan kaki jari ku nak berhenti nak taip minta maaf je huuuuu...ok tatatata








4 comments:

Mila@Rimbun said...

hihihi.. saya pun ada jugak masalh camni.... ada tuh suruh buat video tute plak dah.. dan mcm2. kalau takde tute lagi mmg kekadang saya consider nak buat, tp kalau link tute kat tempat lain dah ada, contoh senang mcm jahit cloth pad lah, google jer mesti jumpa, ada jugak yg minta tute... adehhh... sgt menguji kesabaran

Cik Sue said...

tu lah kan..dah senang nak senang lagik..dah kasik pohoo sampai hati limpo di minto nyo hohoho..sabau je laa..kalau sorang dua bule la nk layan..kalau dah ramai..adehhh tak dok kojo nk anto email kot rang..lagik best minta semua tu aduiii...

norazah nasir said...

sy tak camtu kan cik sue?hehe...sy siap tlg smpikn ilmu cik sue kpd kwn2 lain jgk..biar smua dpt ilmu,tp usaha lah..jgn myusahkn org..:)

Cik Sue said...

aaa seb baik norazah tak der dalam senarai hihihih..lau tak cik sue piat tinger kikikiki