Tuesday, March 6, 2012

Nota Jahitan Pdf

Assalamualikumm...

Sebelum-sebelum ni kan..cik sue suh kowang yg nak nota jait supaya tinggalkan email add kat ruangan komen page " Nota Jait " kan..kan?..yang da dapat tu ada laaa 4 nota yang cik sue bagi kan?...

Alhamdulillah..mulai hari ni kowang yang dah dapat 4 nota pdf tu boleh laaa dapat lagik 3 nota jait fail pdf yang cik sue belum bagi...sebenarnyer da lama dalam simpanan cik sue tapi selalu ada masalah kalau cik sue nak emailkan pada kawan2..sebab?...sebab kowang nyer fail tak cukup ruang huuuuu jadi cik sue tawarkan mana terpenting sahaja.....lepas ni boleh laa korang pandai2 dwload sendirik fail2 tersebut ok...cik sue dah pandai da link kat blog ehehehehehe ( sebelum2 ni kes buta IT ) skang ada rasa cam tercelik sikit ehehehe..sikit jee pun tak banyak ...

Kepada korang yang ada hati nak dwload dan print nota2 dan tutorial kat blog cik sue tuuu..sila laa ikhlaskan diri sendri memasing yerkk..bukan apa ..ada orang ngadu ngan cik sue...nota2/tutorial cik sue ada orang print jual wehhh...is..is..is..kepada hamba Allah tersebut,bawa2 lah insaf...jangan laa kerna duit sanggup kowang buat macam tu..sedangkan cik sue dah wakafkan segala nota/tutorial dalam blog ni kepada sesapa saje..tak adil kepada orang yang membeli nota/tutorial tersebut sekiranya nota2/tutorial tersebut boleh didapati secara percuma..Subhanallahh...sampai hati yerkkk buat cam tu..hermmm semoga beliau insaf secepatnyer...yang lain cik sue dah tak kesah dosa memasing tanggung ..nanti jawab la sendiri kat atas sana ok..

ok laaaa sebak plak hati ni tulis n3 ni..tak sangka yerkkk..nota dan tutorial cik sue ni ada jgak org nak amek atau mengaut keuntungan atas angin...puas dah ciks ue ngeleng kepala ni ahhhh...cik sue buat ikhlas untuksemua org yang senasib ngn cik sue..yang susah nk keluar belajar ngn cikgu kat kelas..yang ada ank OKU di rumah..haissshhhh insaf lah orang tersebut....aminnnnn....





5 comments:

Riez said...

xper cik sue.biarlah Tuhan hukum org tu..yg penting cik sue sgt ikhlas berkongsi ilmu ngn kitaorg..mekaseh bbyk cik sue :)

peace said...

Terima ciksue sbb byk kongsi ilmu dgn kami semua

Zifa said...

salam...

cik sue sy copy nota yang ada kat sini...ada lain sikit yang saya belajar dengan cikgu pasal pola2 kat sini... especially pola lengan...thanks mungkin saya boleh cuba cara cik sue plak... boleh la compare yang mana lg sedap pakai... thanks ye... kat mana nk download nota pdf tu?

Cik Sue said...

wsalam...nak nota pdf..pergi kat page nota jahit...kat sana semua nota cik sue simpan heehehe...

Miss G said...

Salam Cik su. Sya bru jumpa Blog Cik Sue. Bnyak ilmu blh dpt.terima käsih. Cik Sue blh tlg ajar buat baju kebaya gaya saloma.