Saturday, March 24, 2012

The Wonderfull Story hihihihihi...

Assalamualaikummm

Hikkkk...senyap sepi je kan blog cik sue ni...tu laaa org ada blog aku pun nak ada jugak ahahaha sudahnyer blog jadi sarang labah2 buat sawang kikikikikiki...Nak tunjuk korang satu bende...


Tadaaaaa!!!!...hihihihiihi yang da kawen sure kenal nyer buku merah ni kikikiki..lau yang bujang tu , ni la buku  rekod ibu2 comeyy yang mengandung hakhakhakhak...

Sapa punyer?...hahahahaha dah tentu la cik sue punyer kikikikikiki...adeyyyy lah dah masuk 26 minggu ++ uols ehehehehe...Adam da 4 tahun,cik suami da hantar borang request nak tambah umat ..seb baik borang tambah umat kan?..lau tambah cawangan tak ke nayer huuuu....Maklum lerr baru ada sorang si ponpuan..lagik tiga lelaki...konon2 nak le tambah sorang lagik ponpuan...minta dapat ler baby ponpuan kali ni kikikikiki amin..korang tolong aminkan sekali tauu..tauuuu...

Sebelum ni merangcang la jugak...telan bende alah gambar kat bawah ni..sempat le telan dekat2 dua tahun gitu beh kurang...Lepas tu berhenti makan dah setahun lebih..baruuuuu ni ada rezeki dapat baby lagik hehehehe...



gambo ehsan dari abang google...

ok dahhh... nak citer isi buku merah plak ehehehehe...


Awai..awai lagik perut da kene scan..pasal perut cik sue ngan usia kandunagn tak sepadan..perut i comey sangat hehehehehe...jadi kene scan nak tahu usia kandunagn yg tepat...



Masalah yang selalu di hadapai kalau cik sue pregnant huuuu...payohhh kali pertama da merah dah hb aku huuu...



Tak puas hati..doc suh datang lagik amek daroh...selang bape hari je..lengan kiri lom baik lebam kene cucuk kene plak cucuk belah kanan..hukkkk..aishhhh hb aku rendah lagik la plak...kene lakukan sesuatu nehh...




Sementara set Salindah yang di order melalui online lom sampai-sampai lagik..Pergi farmasi..dapat le pil ni..di rekemen oleh doc jugak huuu...susah beno nak telan..rasa dia ..ayyakkkkk..tak sedap giler..nak muntah..pas telan pil ni terus cik sue telan sekali satu dua sudu aiscrem sunday mc D kat dalam peti sejuk kikikikiki..baru ok ahahahaha cam budak2 plak aku kan?..






Alhamdulillah..selang bape hari pi chec-up lagi ...hb da cantekkk ehehehehe..ekk ada lagik yg merah?..adeyyy laaaa..da kene wak appoitment dgn doc lagik isnin ni huuu...

Pas ni cik sue da tak tahu laaa lagik apo hel nyer plak...darah tggi tak der dapat darah rendah pulak dahhh..sakit lain semua tak da huuuuu....

Dugaannn...


Pasai ni laaa cik sue liat nak up date blog hehehehehehe...di sampaing memang banyak kije jait2 huuuu...
ok lah korang...tatatatatata..jgn lupe doakan cik sue dapat baby ponpuan tau..tauuuuuuuuuu....ehehehehee...









8 comments:

Anonymous said...

tahniah cik sue. semoga dpt bb girl yg comel.

Anonymous said...

tahniah

shafida said...

tahniah k.su....selamat mengandung..tq datang blog..sorryla blog xberapa kemas..slalu update dan post entry guna hp jer..xleh nk lawo2 tulisan n spacingnya....

saya doakan k.su dpt bby girl ye

Cik Sue said...

eheheheh mekaseh uols..amin2 dapat ler baby girl..

Anonymous said...

tahniah cik sue. semoga dapat bb girl

Nita said...

Tahniah cik sue..sy punyer dah masuk 25minggu...hrp dpt baby pompuan plk kali ni pasai takat ni dah ada 2 lelaki..tp kalu dpt laki gak..terima ajer..nama pun pemberian Allah..nk kongsi petua naikkkn bacaan hb ngan ciksue,selain mkn ati ayam/lembu kerang n sbgnya..cik sue blh try minum air pengaga..sy buat ulam ajer mkn dgn budu..nama pn org kelate..hehehe..makan jambu batu pn ok gak..skg ni sy tmbh mkn kurma plk..dan kismis..try la yer..InsyaAllah menjadi..

Cik Sue said...

terima kasih Nita..aaa mang redha je pemberian Allah lelaki ke ppuan ke tapi di sudut hati ni nk ppuan kikikiki...cik sue dah makan semua yg awak cakap tu hati..kerang..cuma belum sampai makan/minum air pegaga..jambu batu tu pebret ehehehe..insyaAllah pasni cr daun pegaga lak kikikiki...toce awakk

wsnorzehan said...

Assalamualaikum.. Nak mencelah boleh?..Cuba try makan kurma..tiap hari..insyallah hb akan naik dgn jayanya...