Tuesday, December 31, 2013

Selamat Tahun Baru Geng...


Assalamualaikumm..



Hari ni selasa terakhir pada tahun 2013 . 

Buat Keluarga : korang lah yg terpenting dalam hidup aku.. 

Buat Sahabat : Jangan lupe kan aku ya, bila suatu mase nanti kita terpisah.

Buat kawan2 : Maaf ya kalo aku ade silap dan salah, yg disengaja mahupun tak disengajakan.

Buat Musuh : Maaf bila selama ini aku selalu salah dimata kau.

Buat yg sayang pada aku : Aku juga sayang pada kamu.

Buat org yg prnah menyakiti aku : Terima kasih ya krna sudah mngajar aku bgaimana utk trus bersabar.

Buat yg tak kenal dgn aku : Terima kasih sbb setia save aku dkt contact korg, walau pun kekadang aku buat korang marah, suka update yg bukan-bukan.

Terima kasih korang sbb sudh ada dlm hidup aku, yg menjadikan tahun 2013 aku jadi ceria.

Thanks Semua! 



.Semoga Tahun Baru Lbih Baik Utk Kite Semua..




3 comments:

kakayaya said...

terima kasih kembali kepada ciksu....
terima la ucapan tahun 2014 dr diriku ini buat mu ..dengan ucapan..
ingat daku dlm doamu... echewahhh!!.. hihi

Surtima Yusof said...

agagagaga jgn igat den sangat cik tun...kang abang hang pelangkung den dgn senduk nnti akakaka..apa pun samat tahun baru..igt daku dalam tdo mu wahahahahaha

kakayaya said...

kih22... sekarang baru keluar nama ciktun tu. wahahahah...
cs commelllah!! kikikii