Wednesday, December 7, 2011

Lagi Blog Best Gilerr...






Assalamualaikumm...
heeeee pagi yang hening ni Ter Tamak plak cik sue kikikikiki...dua n3 sekali harung..Blog ni cik sue nak kongsi ngan korang jugak..cik sue mang gile sikit ehehehehe...tak perenah kalau tak pergi kat blog ni kalau berbelog walking..kata orang blog wajib jengah ehehehehehehe....

Korang nak jadi gile cam cik sue gak ker?..kekekekeke tak yah risau neh kes gila tak merbahaya..gile yang menjana kepada pendapatan pun boleh kot...ok jom kite g terjah reramai...





3 comments:

Aku dan Sulaman said...

Salam Sue...hehe...lama tak komen kat cni...:)..akak ada gak tgk blog si vani nieh...best jugakkan...byk tutorial pasal jahitan kat sana...sgt sukee..:D

Cik Sue said...

wsalam...aaaa selalu pergi..tengok teknik dia buat pola yg macam2 style...boleh la tambahkan ilmu heee

peace said...

memang menarik blog tu