Tuesday, December 13, 2011

N3 Menyoholl...

Assalamualaikumm...

Menyohol?...weh ada dalam kamus tak ini perkataan?..hehehehehe...dalam kamus terengganu ada kot,yang bermaksud "berlagak..eksenn..menunjuk-nunjuk.."..hahahahha beh kurang cam tu laa maksud menyohol ni ehehehe...

Sesuai dengan tajuk n3 kali ni kikikikikiki maka cik sue nak menyohol je...korang yang tak tahan dan bengkek di nasihatkan jangan meneruskan niat untuk membaca n3 ini ahahahahaha....( apsal aku hari ni cam exsen je ekkk ahahaha..sekali sekala buang tabiat )

Bende pertama nak menyoholl..



beg kecik ni cik sue dapat adiah masa join contes kat blog http://syah-nur.blogspot.com/2011/11/syahnur-giveaway.html n3 yang bertarikh Saturday, November 5, 2011..pestime join mana2 kontes kat blog heeee...( da basi tapi nak menyohol jugak ahahaha )..




Next....




i-phone apple cik sue rosak masa balik bercuti kat terengganu hari tu huuuuu..( wah nampak bayang aku sedang snap gambo kt screen hp ahahaha )..cedey jgak tapi ikhlas hati ni nak ngaku..cik sue tak suka sangat pakai i-phone..banyak menyusahkan ler huuu...cik sue lagik suka pakai yg patern nokia yang zaman dulu2 tu..yg screen itam putih huuu..laju je cik sue taip msg heeee...tapi pe kan daya da cik husben kasik kan...hikhikhikhik..rezeki jgn d tolak beb...


Heeeeee cik asben ganti plak ngan hp nokia baru ni ...toceee my bear lalingg....ahhh kowang nk muntah carik pastik ahahahahaha....


Nextt....







Ape ni?......huhhh kowang jangan tak tahu..ni ler pola buat tudung wehhh...cik sue dapat freee...aduhhhhh buat baik di balas baik buat jahat jangan sekali ok...Seorang pembaca blog cik sue yang tekun belajo buat baju kat blog cik sue ni heeeee..sudi mengajo cik sue membuat tudung..punnnnn secara online kikikikiki...punnn freee...kikikikiki...pola2 ini di kirim oleh beliau kepada cik sue supaya cik sue boleh belajar membuat tudung seperti beliau...wahhhh mekaseh bebayak cik Sapiah...nnti kan ku kenang jasa mu huuuuu...ok the next n3 cik sue kongsi blog yang buat tutorial buat tudung tu yerkk..blog yang di perkenalkan oleh kawan cik sue ni laa cik sapiah...


ok laaaa da habis da sesi menyoholl...sian korang terpaksa melugai ngan karenah cik sue ni yerkk..ehehehehehe..tatatattata






6 comments:

org muo said...

wah hanpon baru..tanda sayang cik abang kat lalingnye tu :)

Cik Sue said...

kekekekeke malu plak rasa pada otai orang muo..hikhikhik ( tutup muka )

peace said...

tak sabar nak belajar jait tudung pulak dgn ciksue.
(dah ada hp baru tu, semoga lebih berkobar2 nak ajar menjahit...heheh...ada kaitan tak? ;)

Cik Sue said...

ahahaha da namanyer n3 menyoholll..akakakaka..kalau tak de kaitan ngan jahitan..ada plak kaitan ngan menyohol..kikikikik

hakimann said...

muahahahah....masuk gok ambenye pola dlm blog mu ye...hahahah nnt doh buat tepek la gambo tudung tu deh...ekekek malu pulok rasee..

Cik Sue said...

ekekekeke...nak kene cari kain dulu ni tapi lom ada masa huuu..kang da siap ada n3 menyohol part 2 plak ahahahaha