Monday, December 5, 2011

Edisi Berfoye-Boye Lagi

Assalamualaikumm...

Heeeeee minggu ni cik sue g jalan-jalan lagik...tak gi jauh laa dekat2 je...gi Melaka je pun...banyak gambar tak dapat snap..nape?...ada cerita mistik sikit tempat penginapan kami huuu..nak cite tak ekk...cite laa ehehehehe

Hari pertama sampai,check in kat hotel seri costa kat bandar hilir....bilik nyer dari lobi kene amek lift tingkat 2 lepas tu kene turun tangga pulak satu tingkat..pelik pulak rasanyer ahahahahaha...bilik ni tepi sekali kat pintu rintangan ( pintu kecemasan)..

Malam pertama tido..adam dengan ayepp di ganggu heeeee..adam meracau-racau seperti dia dah mengantuk sangat tapi ada org kacau nak main ngn dia ahahahaha..siap tunjuk2 ngan jari lagi mihahahahaha...adam penatt yaaahh ( adam penat lahh ) tak nak mainnnn...sambil nangis-nangis tunjuk ke atas huuuuu ( seram beb ) ayyep plak biasa kalau dalan econd tu mang dia lena tido..tapi mlm tu dia macam marah...tak tido pun dia..tapi tak nangis..just tunjuk sikap protes je macam org kacau dia ahahahaha...cik sue tido tengah2 antara adam ngn ayyep ni...aduhhhh..baca apa yang dapat je laaa...ayat kursi mang tak lupa tapi heeeee...
baca2..hembus..baca2 hembus...aishhhh tapi cik sue tak rasa seram gile...seram sikit2 je akakakakaka....da menjelang pagi baru dak berdua tu nak tido...mata den pun da ting tong jugak...

Pada mlm nyer tu cik sue ada cas hp ngn kamera...tapi bateri still tak de...macam tak cas apa2 ahahahahaha...masa pagi tu lampu jap2 mati sendiri aahahaha...kang ke kalau kite cabut kad baru elektrik mati semua kan?..kan?...tapi tak de jap2 mati jap mati ..dia main lampu daaaa......habis pagi tu main2kan adam...nape nagis semalam dam?...sambil tunjuk ke satu arah.." kawan ajak main adam nak tido"..miahahahahahahaha..seram akoooo..buat dono je laaa....sambil tu cik sue cakap kuat2...wehhh kowang nak main2 lampu main je la ehh jgn apa2 kan anak saya yerkk....( gilo la aku ni )...

kamera dan hp yang cik sue sumbat charge tu semalaman...pagi tu bateri tak bergerak macam tak cas..huuuu nasiib laa badan hp mati dan kamera tak leh pakai....( padahal tido mlm lampu  katil tak terpadam pun sampai pagi ) mistik sungguh2 lah ahahahahahaha...

ok laaa korang layan je la gambo yg sempat d snap nehhh...

Depan Lobi





makan2 


tepanjat den...firstime beb makan dalam koli huuuu...kalau mak den nampak ni sure kene marah...org2 tua pantang kalau cuit makanan dalan kuali belangan bagai...tapi ni bukan cuit lagi dah ahahahaha...


perwira ku heeeee...


sesi main ayoo...tak sah kalau tak main ayoo...


merajukkk..tak kasi main airrr...

yihuuuu!!!...adam berjaya main air..

.
bilik yang ada penghuni lain selain kami huuuu....




ruangn menunggu giliran nak naik bende alah apa ntah yang bulat2 tuh...apa ntah namanyer,menara taming sari kot...kes banyak makan semutt...




dak ni je yang tak der perasaan nak berdiri kat tepi tu ahahahahaha..org lain semua ada perasaan cuak ahahaha termasuk daku hiiiii....




dah..cukup dah ehhhh....borat laaa n3 cik sue kali ni ahahahahaha..dah korang gi buat kije nuh kang bos marah....tatatattatata







4 comments:

peace said...

no comment la ciksue. i tak rela u nak terlibat dgn benda2 mistik ni...hehehe

Cik Sue said...

kikikikiki..cik sue pun tak rela...

Aku dan Sulaman said...

hish seramnye Sue...klu akak tk dpt lelap sampi pagi agaknye..huhu..

Cik Sue said...

tak tahan bile ingat adam tunjuk kawan dia duk sebelah suami..tak tahan tgk air muka suami..rasa nak gelak guling2 pun ada...tapi seb baik laa adam ngn ayyep je yg leh nampak...idok haru dibuatnyer ahahaha..plak hamba Allah tu tak laa merasuk ank2 sue..agaknyer dorang nak ajak main je kot ahahahha...anak sue bercakap ngn sesuatu yg tak nampak..tu aje...