Monday, January 30, 2012

Buku Baru

Assalamualaikumm...

kehkehkehkeh..lama la tak jenguk sini wehh...sunguh-sunguh bz neh..sampai bersawang blog ahahahaha..bz nak menyiapkan baju orang..pasal nak gi poye-poye nyer pasal ahahahaha...jangan mare ahhhh.. ( ekleh xder org kesah pun kuikuikuikui )

ok laaa just jenguk blog jap je ( bulee gitu!!)..nak menyohol ahli baru dalam kehidupan sewing cik sue heeee...cik sue baru je order buku jahit baru..dari kawan fb..baru je g amek ni hooo kat pos laju pasal masa sampai cik sue tak dok kat umah ( pi poye-poye )..ok moh cik sue tunjuk sikit isi buku..supaya korang terbako jiwa nak beli jugak ahahahahaha...














Detail:
Harga : 17.90
Keluaran : Synergy
Pengarang : Tatiana Vidi , Nor Hanis
M/S : 63


Jangan tensen yerk ahahahaha balik dari pi amek buku ni cik sue singgah kedai kain...



hikhikhik..nk try buat yang pokadot tuu..weh lawo wehhh...





8 comments:

jiwalara said...

salam cik sue...boleh saya tahu cik sue order buku ni kat sapa...boleh bagi tau saya tak?

Cik Sue said...

wsalam..sebenarnya cik sue dapat buku ni melalui kirim mengirim beli..kawan cik sue tolong belikan..nnti cik sue buatkan post n3 untuk sesapa nak buku ni yerkk...

Anonymous said...

salam saya pun nak belujugala buku ni...

Klo Dya said...

murah jer harga buku tu ek cik sue...sangat berbaloi rasanya tu.

Cik Sue said...

Klo Dya...pada cik sue berbaloi la tuuu...buku kertasnyer cntik..kaler2 best dan cara penerangan tu pun best..ok la tu heeee..bab pola je kalau org ada basic cam cik sue ni mesti dia nak tahu fmula bagai..yg tu tak der kan?..tapi ok laa hehehehe

Ibu Kembar said...

Sypon ada buku ni tp xreti jahit simpn je buat cuci mata.....ada tutorialpon klu tgn keras cm sy ni xjd gak..huhu sy ingat nk gak bljr jhit ...dpt lepas wat bju utk ank2 dara sy pon da cukup tp tol la nk menjahit ni kna ada kesabaran n kemahiran yg tinggi....hehe

Cik Sue said...

kuhkuh rugi tu simpan....kalau kita nak lembut tgn jahit ..perkara asas kn belajo dulu...mcmdak tadika belajo pegang pensel nk tulis tu...mcm tu la kita ...cuba ambil perce belajar jahit lurusss...bulat...segi tiga...ekekekeke step dia sama dgn tadika menulis cuba awak check buku dak tadika...cayok2

Anonymous said...

Salam kak , ada lagi tak buku ni ? Kita teringinlah nak beli .