Monday, January 16, 2012

Cik Suiz Pun Nak Baju Lawo Gak Apaaa!!

Assalamualikumm...

Sibuk leee wehhh...ehehehehe...tak sempat nak wak post baru..( ade ke orang kesah ahahaha )..ok laaa kalau tak de..biar cik sue yang kesahkan blog sendiri je huhuhuhu..

Selama ni masa time raye2..time omah terbuke terbuke..cik sue ni suka negok umah yang cik sue pergi tu di hias lawo-lawo...kagum betul cik sue tengok..sejuk mata memandang..balik je umah sendiri..ayyyakkkkk!!!...

cik sue ni mang tak pandai hias omah..seriusss...mang langsung tak de bakat hias2 omah..asal umah di sapu bersih..dah cukup ahahahaha...bila tengok umah orang comey2..tinginnnnnnnnnnnn nak hias lawo2 jugak..tapi tak de kreativiti tu laaa masalahnyer..

Ok laaa cakap banyak plak kan?...kali ni tak mau bagi tutorial sdiri..tapi orang lain punyer..pasal?..tgh bz hukkkk...da snap2 gambo tutorial tapi tggu laaaa....kalau sendiri nyer tutorial ...nak kene luang masa banyak...nak upload gambo lagi..nak bagi tage name gambo lagik sekian hal...time tak free ni boleh laaa tampal tutorial orang yerkk...boleh laa jadikan rujukan jugak kan?..kan?..ahhhhhh..ok layan tutorial ni plak...pasal cik sue pun hadapi masalah sama ngan dia ikikikikiki...






ok layannnnnnnnnnnnnn....








6 comments:

Aku dan Sulaman said...

idea y bagus nieh...tp blelh nak membuatnye...sama ler kite sue...akak pn bukan reti nak menghias2 umah nieh..haha..suke tgk umah org cantik2 n kemas...

Cik Sue said...

Tu laaa org selalu duk kata..nak tahu tuan umh tu cemaner tgk laa cara hiasan umahnyer tu...kalau mcm ni nyer gayer ahahahaha cik sue mang hancusssss kikikikikiki...

kakayaya_matun :) said...

ddah takdok kiijja la tuhh melayann suiizz ppullloopp!!! kih3...

Cik Sue said...

akakaka terlebih kije la kakayaya wehh...

Mila@Rimbun said...

comel ler plak cik suis tu yerr

Cik Sue said...

jiran2 duk pakat wak baju suiz yg kain ala2 english gitu..jeles cik sue ahahaha..