Friday, June 29, 2012

Skirt/Dress Labuh..

Assalamualikumm..

Hasil dari tuto yang aiiii copy...sonang joo kojo den..ehehhehehe yang gambo/tuto ataih sekali tu post sebelum ni...korang tak jeles ke kikikikikiki-jahat tol makcik ni kan?...








Ekkkk kain jee..baju idokkk la teman buat..




6 comments:

ita said...

Canteek..bli kat mne kain tu..mahal x...

Cik Sue said...

Sebenarnya ni kain pelanggan saya...kain cotton yag tebal sekali tu ahhh..dh macm jeans dah..katanyer beli kat nilai n9...tak tahu nak buat apa dia suh saya buat laa apa saja ngan kain ni asalkan jadik sesuatu huuu..jadik laa dress ni ahhh..tak leh nak kembang sagt...

ita said...

nilai..jauh la plak hehe

Cik Sue said...

alooo ita..g jakel pun ade tu..kain cotton yg keras tu ahhh..pada amatan cik sue yg org buat baju sofa tu ahhh..beh kurang je..tebalnyer tuu..

sulin said...

kak,tumpang tanya...kalau nak buat skirt labuh gitu yang patern "round skirt" boleh x pakai kain english ..terasa nak buat tp nk kain x jarang..kat kedai jual byk yg jarang...

Cik Sue said...

kalau nk buat yg round punyer..rasa cik sue tak cantik la pakai englist cotton..keras..tak der alunn...cube cari lycra cotton..adik beradik lycra yg lain pun ok jugak...lycra dia tebal tk nipis pun..kalau kain nipis tu bule je lining hehehehe...semuge berjaya