Friday, September 23, 2011

Baju Kurung Menyusu

Assalamualaikum...

Korang sihat?..Alhamdulillah...dah seminggu juga cik sue tak update blog...bz sangat sebenarnya...baru-baru ni,omak cik sue datang dari kg (trg).Kami asyik menyembangggg aje sampai banyak kerja terbengkalai ahahahahaha...esok plak cik sue ada buat makan-makan sikit kat umah cik sue tu yang tersangat lah sibuknyer..yer laaa nak mengemas,nak itu nak ini..uishhhh mang banyak kerja laaa..tapi sempat pulak ber fessbuk huuuu...
ok lahh kali just layan gambo baju kurung menyusu yang cik sue snap....bukan apa,cik sue skang dah masuk kelab ahahhahaha ( kelab jait kat fesbukk youlssss!! )...ada orang bertanyakan pasal kurung menyusu ni..kebetulan tengah ada sepasang baru siap...ada pulak kamera kat omah ehehehehehe..so korang layan laaa..tutorial..karang2 la yer...bz ehehehehehe ..ok tatatata






sebelah dalam baju






5 comments:

Anonymous said...

Salam kak....citer la sket pengalamn akk from zero to hero ni..wat la n3.. Camner akk mula2 bjinak dlm dunia nie..mula2 dpt tempahan..mula2 org kenal..smpi dah maju...bole la jd panduan..kitorg yg br nk bjinak2 ni..hehe..nak tlng tmbh pndptn kuarga hehe...malu plak...hehe

Cik Sue said...

wsalam..erkkkk...nk kene citer jgak ehhh!! ehhehehe..hermmm nk kene imbau balik ni..nnti baut n3 tersebut ahahahaha...

Anonymous said...

Assalamu`alaikum warahmatuLLAH. boleh saye tanye, scr praktikalnye, mcm mane kite nk menyusukan anak dgn memakai baju kurung ni ye? mohon penjelasan ye^^ terime kaseh~

Cik Sue said...

wsalam...anda boleh melihatnyer di satu post lagi yang bertajuk "tengok hasill kerja jap "

saya sertakan link tersebut..

http://kedaijahitku-jahit.blogspot.com/2012/05/tengok-hasil-kije-jap.html

Anonymous said...

salam kak nak tanya utk alas tu..AC tu 3/4 lebar bahu..bahu tu penuh ke (cth 16) atau separuh bahu(8)..tq kak..