Monday, June 13, 2011

Tahniahh Mokcik Ell..

Assalamualaikumm...hiiiiiiii!!!! rindu nyer....korang sehak?..hehhehehehe cik sue tak sihat otak..kepala berserabut duk pikio jahitan baju ni...dalam masa yang sama nak buat nota jahitan skit ntok post n3 cik sue huhuhuhuhuhu...kepada follower blog cik sue yang baru,selamat datang dan selamat menterjahkan diri ke n3 cik sue yang tak seberapa nih..kepada pemilik blog Sulam Menyulam cik Syahrul Bariah..toseyyy kerana tak jemu datang sini..ok lahhhh untuk permulaan pertengahan semester ni ( Wahhh macam sekolah la ahahahah ) cik sue nak mulakan dengan ucapan tahniah untuk adik cik sue tersayang..Taniah...kerana dah selamat di pinang orang ahahahaha..tak lama lagik boleh la join topik pampers..topik hari ni nak masak apa hahahahaha...akak mu yang sesekali sengal ni tak loket ilmu rumahtangga kalau nak bertanya( macam la aku pro sangat pun hikhikhik) ..ok korang tengok laaa pic yang ada ni yerkk...kepada Ayu...InsyaAllah tutorial kolar leher dan kain kipas akan ada minggu ni yer..mudahan aminnnn...






2 comments:

Aku dan Sulaman said...

datang lagi harini..hohoh...sajer nak melepak!!!hehe...tak sabo nak tunggu tutorial baru....;p

Cik Sue said...

sila..sila lah pintu blog cik sue sentiasa terbuka ntok kak syahrul hehehehe...