Hanya seciputt ilmu nak berkongsi..bukan proo dan bukan otai..bukan pula nak berlagak pandai..hanya sedikit perkongsian yang boleh manfaatkan bersama..

Jom Tengok!!

Friday, June 24, 2011

Buat Zip Sembunyi

Assalamualaikumm...salam sayang korang...

Semalam dah janji kan nak buat tutorial untuk pasang zip sembunyi...hari ni nak tunai janji laaa...cik sue dah buat tutorial video sendiri..tapi oleh kerana cik sue ni tak pandai IT...( mengaku stupid tak per )..tak boleh nak masukkan kat n3 ni...pasal tak getii..nak tengok tutorial plak alaaa makan masa la pulak nak godeh-godeh...tengah bz ni(macam-macam alasan ahahaha).Jadi semasa menggodeh mencari tutorial nak pasang video kat entry blog terjumpa lahhh tutorial mat salehh ni buat...cik sue faham apa dia ajoo...sama ler dengan cik sue praktikkan selama ni..hehehehe apa lagik cik sue copy le letak kat n3 hari ni.korang di persilakan laaa tengok teknik dia ajo tu yerkk....




Teknik ni di pakai oleh otai-otai jer..tak yah beli tapak zip sembunyi pun ( aku otai ke ahaksss )




Yang ni pulak..cara pasang zip sembunyi dengan menggunakan Tapak Zip Sembunyi Khas...macam cik sue tampal pic dekat n3 semalam,rupa bentuk mang tak sama tapi gigi bawah dan lubang jarum dia sama belaka ...kepada yang tak reti buat pakai tapak zip biasa better beli tapak khas ni...cik sue dah cuba..senang dan cepat sangat..

ok korang,heppy sewing...(tetibe plak aku speaking omputeh ahahaha )...tatattata

No comments: