Thursday, May 19, 2011

Tulenn Bang!!..



Assalamualaikum...salam sayang korang.Beberapa hari ni cik sue bz skit,jadi belum ada masa nak buat nota jahitan.Sekadar menyelitkan beberapa teknik dan tips yang cik sue tahu ajer...korang jangan bosan plak erkk...cik sue hanya mampu merapu aje.Nanti bila dah senang cik sue akan buat n3 untuk jahitan jenis-jenis kain,macam kain susun untuk baju kurung,lipat batik,kain kembang dan skirt labuh kembang...insyaAllah semoga di permudahkan segalanya nanti.Di kesempatan ini jugak cik sue nak bagi AMARAN kepada pencedok-pencedok ilmu kat blog cik sue ni.cik sue sedar diri...bukan lah hebat sangat mana pun ilmu jahitan yang cik sue bagi ni.Korang nak copy paste ke..nak kopi tiam ker..what ever lahh..cik sue tak larang dan tak pernah sekat pun.Korang belajo lah mana yang korang mampu erkk..semuanya cik sue kasik free..cik sue dah halalkan segala yang ada kat sini.TETAPI...ada tetapinyer( mode suara mendayu-dayu ni hikhik) .....korang jangan la plak ngaku yang korang punyerkk..pi tampal kat blog korang..dah la i kasi free u lagi mau cakap u punyer..marah lah i...kalau u nak tampal sekali pown cik sue tak marah lagi..ni u pi ngaku u punyer...i kasi betis u nak drumstick plak..Bukan apa,reader-reader naik pening dan bertanya pada cik sue..tulen ker n3 cik sue ni macam cedok dari blog si polan ini ajee...Sapo laa tak terkesima..penat tauuuu i bersengkang mata depan pc ni buat nota jahit menjahit.Tujuan asal cik sue nak buka kedai jahit aje..dah pangai cik sue ni tak boleh orang banyak tanya..lagi banyak cik sue nak jawabnyer..ahahahaha...Siapa si polan tu?...biarlah rahsia,tak baik cari gaduh(aku ke cr gaduh?.ermm)..
Ok lah korang,sekian lah dahulu amaran cik sue pada kali ini ahakssss.( amaran lah sangat ahahah)..sila rajinkan jari klik iklan nuffnang cik sue sebagai kredit ntok cik sue muahahahahha (gelak evil nih)....tatattaata

3 comments:

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Cik Sue said...

wsalam...macehhh..da pg umah awak kat jepun tadik..best2 xdapat pegi betoi2 pun xper la..tompang lalu kat blog awak je la..boleh?...hakhakhak

アヌム ちゃん said...

boleh2..heee..aa teringin nk belajar jahit2..bile la ade pluang..huhu..teringin nk buat baju kurung sendiri..hik2